PR CUAET
-
Ок, дякую)
-
В мене якась ситуація непроста. 1 консультант дорожчий , ніж інші, сказав, що підходжу під програму . 2 інші, що ні. Може, хтось вже має консультанта , який саме в цій програмі розбирається?
-
Вітаю з портал 1. Напишіть, будь-ласка свою хронологію.
-
Поділюся своєю хронологією. Подавався самостійно, консультації не брав, про групу дізнався в день сабміту документів. В основному кейс готував на матеріалах з гуглу, які допомогли краще структурувати лист та зробити правильні акценти. Можливо, просто пощастило, ніхто точно не скаже. 24.11.2023 - submitted 20.12.2023 - біометрія 20.12.2023 - AOR 30.05.2024 - approve
-
Daria ця гілка для обговорень & питань. Не хронологія Дякуємо
-
Вітаю. Я з сином знаходимось у Канаді місті Калгарі. Два дні тому нашого знайомого не випустили з Калгарі в аеропорту на літак без вагомих на те причин. Підкажіть з власного досвіду як краще перетнути кордон і де?, літаком чи на машині чи інший спосіб.
-
Друзі, а було у когось АОR через місяць, что зазвичай від трьох місяців і більше? Якщо це АOS non Express
-
Підскажіть будь ласка, маю open work permit до 26 року. Мій роботодавець може мене підтримати з lmia . Чи можемо ми оформлювати lmia під час моєї фактичної роботи по відкритому ворк перміту? І чи анулюється він якщо я отримую lmia?
-
Добрий день Хтось подавався тут на передачу закордонного паспорту з України? Я знаю що потрібно подати заявку в Консульстві, потрібно звонити і робити якийсь запис чи можна просто прийти та подати заяву?