PR CUAET
-
Це написано про JVA, але там є вимога про отримання джоб офферу від відповідного роботодавця, а в п.6 якраз вказано, що все LMIA (JVA) потрібно, або свідоцтво про звільнення від LMIA. www.gov.nl.ca/immigration/immigrating-to-newfoundland-and-labrador/provincial-nominee-program/employers/employer-criteria/ І знову ця вимога про відповідність рівня зарплатні. Тобто не все так легко.
-
Просто на student, добре, дякую! Це просто через вебсайт створити новий аккаунт на кожну дитину і подати по інструкції? Все вірно? Чи заходиш у свій де подавалися на ПР?
-
Питання: якщо у дитини16 років закінчується візітор рекор, чи можу я подати на продовдення статусу але не як візітор, а як student ? І чи може вона працювати зі student permit?
-
Так. Львів, Київ. В мене старший проходив.
-
А вимога до роботодавця мати LMIA або JVA — це дуже складно?
-
От тут було у нас так що коли тільки почалася війна і в Україні не було можливості пройти медогляд то наш консультант писав листа і в нашому випадку людина більше не проходила медогляд. Додатково вона мала це зробити тому що на пр чекали три роки. І від першого медогляду пройшло більше як 12 місяців.А в даний час коли в Україні є де пройти медогляд то невідомо чи на офіцерів щось вплине
-
і що, для афганців і єменців була така ж процедура?
-
Також теоретично можна відразу просити виключити цю особу з вашої заявки, але це потрібно робити в формі sworn declaration завіреної у присутності нотаріуса. Бо якщо офіцер дозволить виключити людину, то ви більше ніколи не зможете цю людину спонсорувати на ПР. Тобто в очах іміграції чоловік перестане бути частиною вашої ргодини
-
На жаль Україна не перша країна в стані війни. В Африці, Ємен, Афган.....
-
Якщо він не може пройти, переважно буде приходити procedural fairness letter. У відповідь на цей лист ви будете пояснювати вашу ситуацію. Тоді буде три варіанти: 1. Всім відмова 2. Дозволять не проходити і заапрувлять, або відтермінують проходження на час пілся отримання ПР 3. Дадуть розстрочку на проходження, але без попереднього апрувалу.