PR CUAET
-
Они не очень охотно берут (брали) конверт. Рассказывали что были случаи потери паспорта. Что лучше самим забрать, но мне далековато и дороговато ехать. Я решила рискнуть
-
Дуже дякую за відгук ☺️
-
Тобто получається,що не обов'язково туди їхати і забирати. Вірно?
-
Дякую
-
Друзі, чи треба подавати медкомісію, яку ми проходили після приїзду в Канаду? Proof of Medical Exam?
-
Вітання! Підскажіть будь ласка якщо в дитини 13 років в квітні 2025 закінчується паспорт і study permit відповідно, а його нереально поки зробити , то чи можна буде перебувати на території Канади чи не буде депорту? В кого схожа ситуація можливо була. Дякую
-
Послуги нотаріального перекладу документів для імміграції за стандартами IRCC Українська, російська, англійська мови. ✅Дипломований перекладач з 15-річним досвідом роботи перекладачем та контролером з якості перекладів, член Асоціації перекладачів Саскачевану. ✅Працюю по всій Канаді (крім Онтаріо та Квебек) 🇨🇦🇺🇦Найвигідніші пропозиції для українців в Канаді; 💵 Приємні ціни; 🔔 Система знижок та бонусів; ⏰ Дуже швидкі терміни виконання. ❓Поставити запитання стосовно перекладу та вартості за контактами: Юлія Михайленко 📩 Telegram: @ProfTranslation1 📩 E-mail: [email protected] 📩 Website: prof-translation.ca 💛🩵 Буду рада допомогти!
-
У меня муж welder а я care worker, 2 востребованные профессии при чем что я работаю на гавернмент а муж в крупной компании кторая есть по всей Канаде и существует уже очень давно и толку ноль. Ждём уже третий месяц номер.😭
-
Я так поняла там тоже многое от настроения зависит. На следующий день после меня люди писали что они категорически отказывались от конвертов. Но у меня много знакомых делали паспорт в прошлом году и всем пришли по почте, не один не потерялся.
-
В якому розділі ?