PR CUAET
-
Не тільки. Можна не заходити в особистий кабінет . Зайти на спец сторінку по біометрії, внести юсі ,прізвище, дату народження і країну народження і там подиаитися
-
Там, вроде, ограниченное количество заявителей от одной компании. Если компания на рынке несколько лет всего - то и количество заявителей небольшое может быть
-
Та може якраз навпаки вони вже звиклі, аніж вперше в очі бачать і роблять їх дуже великими
-
Дякую
-
На сайті програми можете прочитати,які потрібні документи. І якщо вони не англійською потрібно перекладати
-
Чи я потім можу сама забрати без дітей чи дітям треба зі мною летіти для отримання ?
-
Це за один раз можна в один слот? Чи три слоти?
-
То я думаю, пункт направлений проти компаній, які штучно створені і штампують ті документи для співвітчизників для імміграції. Мій чоловік летів з індусом одним, так той навіть не соромлячись казав, що він цим займається, плюс фіктивними шлюбами.
-
Мені потрібно для 2-з дітей і для себе .Виходить що прийдеться три рази їхати ? Може краще в Європу полетіти де швидше це зробиться ?
-
Для тих хто має канадський паспорт також актуально буде news.telegraf.com.ua/ukr/ukraina/2024-06-04/5855989-ukraintsiv-iz-podviynim-gromadyanstvom-ne-vipuskatimut-iz-kraini-i-mozhut-mobilizuvati-yurist-znayshov-primitniy-dokument
-
В 16 не повинні змушувати. Щодо українського ID в Канаді - не факт, що потрібен. Але моїй доньці до війни вже в 14 років відмовлялися робити новий закордонний паспорт без наявності внутрішнього (ID-картки). А чи роблять зараз у 16 років закордонний паспорт без внутрішнього - не знаю