PR CUAET
-
Думаю, Квебек дивиться на мову й інтеграцію, важливі тут також діти, які вчаться у французькій школі
-
6 і 15
-
А навіщо скріншот, коли при отриманні чи продовжені ВП надсилають лист про дійсність біометрії. Хіба його не можна додати?
-
Для AOS написано щоб job offer має бути підписаний компанією та робітником. У мене звичайний оффер як лист з розписаний розкладом, обов'язками, зарплатою і т.д. В кінці просто з повагою, така то HR. Відсутній фізичний підпис. Що підтвердити, що я погоджуюся з цим, я просто надала кнопку accept і все. В HR прошу поставити підпис на офері, а вони на мене дивляться і кажуть, що нічого не можуть зробити. В програмі зафіксовано, що офер прийнятий і все. Комусь відмовляли, якщо офер не був підписаний працедавцем?
-
Добрий день. Якщо я зараз в Канаді на ворк перміті який отримала рік тому, як мені подаватися на стаді перміт? На цю сторінку мене зіслав сайт загальної подачі, там були питання щодо того, чому я подаюся зсередини Канади і варіант "You're a Ukrainian national". Воно мене перекинуло сюди, а тут сказано, що все це тільки для тих, чиї заявки куает були прийняті після лютого цього року. Хтось зараз подавався на стаді, хто приїхав в минулих роках?
-
Поділіться хтось прикладом джоб офера, бо мої на роботі пишуть якусь дурню
-
Щось за травень не було вибірки по франкофонах, хтось знає чому так?
-
В 6 лет может дома остаться, а в 15 лет обязательно присутствие
-
Листи мають бути в кабінеті, їх легко скачати.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка , можливо хтось володієте цією інформацією. Мій хлопець має рідного неповнолітнього брата( 16 років) який живе з нами. Якщо, наприклад, ми матимемо guardianship, чи можемо ми подавати спільну заявку на піар по програмі AOS ? Чи підходить guardianship ? Буду вдячна за відповідь)
-
Листи будуть в кабінеті,якщо людина подалася на продовження на ворк перміт і то не відразу. А якщо не подалася?