PR CUAET
-
Лимит в этом году 12 тыс человек
-
AOS PNP nonEE
-
Думаю мало б бути то ж саме, або дуже близько то того ж, дякую велике за відео
-
Только на днях отвечала за нее , писали в личку даже пару человек . Мы с ней подали в конце января , пока не получили рекомендовать вроде и хочу , но без результата не могу
-
Вот в видео детально рассказывают, но это видео до 15 февраля, что будет сейчас неясно, но думаю очень похоже или так же
-
Ні, про це вже писали тут) просто двічі загрузити Ворк Перміт)
-
Зрозумів, дякую
-
Правильно, но у нас их нет, поэтому мы повторно крепим пермит www.youtube.com/watch?v=Juzm4HeZ2oI&ab_channel=%D0%9C%D0%B0%D0%BC%2C%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D1%82.%D0%AF%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D1%83%D1%88%D0%B0%D0%BB.
-
Спросили как найти страницу,я захожу на нее так.
-
Так там ж віддільна колонка в якій пише про ворк перміти, я думав що це щось інше
-
Доброго дня,підкажіть будь ласка подали нещодавно заявку по гуманітарній,коти має прийти приблизно запит на біометрію?Дякую
-
Доброго дня всем. Подскажите пожалуйста - какой службой лучше отправлять документы в Апостиль в Украину? Честно говоря оригиналы немного побаиваюсь отправлять, а вдруг потеряются? Никто не сталкивался с подобным не дай бог?
-
Допоможіть нашому Герою стати на ноги! 5 років ми прожили за кордоном, як почалась війна мій чоловік прийняв рішення що повертається назад до України захощяти її, адже і я сином повернулися до дому. Зараз він потребує Вашої допомоги він в тяжкому стані. Військовий з 46ДШВ отримав важкі поранення на Донецькому напрямку! Зараз в реанімації Допоможіть будь ласка він ризикував своїм здоров'ям щоб наші ночі були тихими. Зробіть максимальний репост цього поста чи донатом . 4847730310251492 Назаренко Максим Всім дякую Разом ми сила
-
А можна не чекати і замовити у нас з достакою адресною в руки)
-
Оформлення довіреності з-за кордону!🌎 ➡️Друзі, нагадуємо вам, що з нашою допомогою ви тепер можете оформити нотаріальну довіреність з перекладом з будь якої країни із відправкою потрібне вам місто в Україні🇺🇦! 🏠Зараз для багатьох українців обмежені можливості для використання, продажу та проведення інших маніпуляцій зі своїм майном на території України. Оформлення нотаріальної довіреності на іншу людину – безпечний, швидкий та зручний спосіб вирішити питання в різних сферах життя ✅Наші юристи готові прийти вам на допомогу! ➡️Для замовлення довіреності, або будь якого іншого документу чи послуги, звертайтесь до нас: 📞+38 067 861-45-28 (Viber, WhatsApp) Telegram: @Margo2145 Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Дякуємо, дуже раді були допомогти)
-
ainp.labour.alberta.ca/
-
А це приходить запит і на оплату біометрії чи ви оплатили зразу з заявкою на початку?Дякую
-
У нас рівно через місяць, 22.04 подача, 22.05 запит
-
Потрібно обов'язково здати біометрію якщо ви подаєтесь на новий ворк перміт з Канади. Вік для тих кому потрібно здавати до 79 років. Без біометрії вони не будуть розглядати заявку.
12 Jan 2024, 17:45
183721/474652
2 days ago