PR CUAET
-
Я писав про геополітичну ситуацію на час Ялтинської Конференції. Тоді холодна війна навіть ще не розпочалася. А СРСР був однією з двох найпотужніших держав світу. Суть мого повідомлення в тому, що ніхто на заході в наші часи не буде рахуватися з забаганками лідера держави, яка не є ані гегемоном, ані серйозним гравцем на міжнародній арені. Плюнути на всі свої принципи і ідеали, чим дати картбланш в аспекті пропаганди східному ворожому блоку? Задля чого? Щоб наш царьок і його оточення порадувалися? На заході сидять розумні люди, які чудово розуміють, що практичної користі від примусового повернення українців не буде. Це будуть потенційні зрадники, або в кращому випадку абсолютно демотивовані потенційні дезертири
-
Ну але так, я згідний з вами, в ті роки вони все рівно викликали страх щось мати проти них. Зараз росія ні чим не слабша і стала в рази сильніше ніж колись, техніки воюй не воюй, нато знищити для них не є щось нереальне, просто виклик , просто питання часу
-
Савок програв холодну війну, він був «сильним», але надто жадібним до технологій, саме тому його важко назвати сильним, адже сила не тільки в кількості людей і тд. Пропаганда у них була на висоті, скажу, що тоді і мабуть зараз вона найкраща в світі (якщо рахувати рашу) Навряд савок би виграв рейх без втручання США в Європу
-
Можу я зробити медичний єкзамен в манітобі якщо знаходжусь в саскачевані?(мені брендом ближче) Чи це мае бути обов’язково провінція в якій живу (це єкзамен який роблять при виїзді)