PR CUAET
-
Привіт, за номінацію можна буде онлайн оплатити кредиткою одразу ? Чи приймає тільки дебіт ?
-
Скажіть, що тут в досвіді роботи вказувати? Це за все життя ? Кількість років. Перший пункт to date… що значить це?
-
Мне нужно высказаться, сижу делаю делаю мок тесты, по чтению, уверенна в ответах (там где много синонимов), проверяю- ответы неверные. Иду к трем канадцам на работе , двое из них выбирают тот же ответ что и я и только третий выбирает правильный. Что Карл????!!!! Как я должна на это ответить ,если коренные носители языка не выбирают правильный ответ в приоритете.... И это не первый раз такие вопросы.
-
Travel history
-
Доброго дня,шановні. Маю таке питання-чи можу я після подачі аплікації на федеральний рівень поїхати на місяць у відпустку? Чи краще повернутися з відпустки і вже потім подавати аплікацію? Дякую за відповіді. Усім гарного дня
-
Вітаю. Наша хронологія така: 06.09.23 подача документів 25.09.23 запит на біометрsю (зробили в той же день) 26.10.23 approved in principal. Але ми про це дізнались після декількох дзвінків в IRCC на одному із яких десь 28.01.2024 нам сказали, що висилали якийсь лист відправляли в жовтні звичайною поштою, але ми його по факту не отримували. Я попросив переслати лист по імейлу і тільки тоді виявилось, що у нас approved in principle. Аж через три місяці. Ми в той же день пройшли мед комісію всією родиною. 26.03.24 запит про військову службу. У мене були питання, тому взяв консультацію у еміграційного експерта. надав відповідь 28.03.24. 24.04.24 Портал1 (portal 1). Для тих хто не знає що - це лист де треба підтвердити адресу та те що кожен із родини перебуває в Канаді. 25.04.24 Портал 2 (portal 2). Це лист який починається словами "Good news! We are ready to finalize your status as a permanent resident in Canada." там є посилання на PR Portal де треба завантажити фотографії. 01.05.24 eCoPR. Довгоочикуваний лист зі словами "Congratulations! Your status as a permanent resident is confirmed." І відповідно на кожного члена сім'ї окремий електронний документ. Жоден із нас картки ще не отримав, хвилюємось, бо скоро їхати за кордон, а візи вже не дійсні бо є PR. Підкажіть що по термінах отримання карток після eCoPR? Для інформації - подавались самостійно після двох платних консультацій з еміграційним експертом Мариною Гарві. Збирали документи десь 3 місяці.
-
И тут же номер аппликации есть, да?
-
можете ехать. Главное что б когда портал 1 пришёл, вы были в Канаде либо на пути в Канаду
-
Накласти арешт можуть на те майно, яке перебуває у вашій власності. Якщо квартира на вас не оформлена, то як на неї можна накласти арешт? Те, що ми звикли називати спільною власністю, придбаною під час шлюбу, не є спільною автоматично. Всі ми розуміємо, що воно придбане за спільні кошти але, юридично, вона є власністю того, на кого оформлена. Щоб визначити потім частку власності цього майна, потрібне рішення суду. Це те, що відбувається, коли ділять майно у суді.
-
Ага, а далі там буде ще вказати досвід за 30 міс і туди потрапляє шматок укр роботи . Її треба в історію вписувати? Work history. Це ж ніби брехня , якщо не вказати
-
В сенсі якщо той самий нок і я його рахую в 30 міс ? Тоді пишу ? А якщо лише рік і 4 міс тут, то пишу рік ?