PR CUAET
-
Дякую!
-
Мені сказали за 3 міс
-
Жила в 22 році 3 міс в Туреччині і ні разу не бачила,щоб перевіряли документи на вулиці. Може тому, що це курортні міста і там завжди іноземці?
-
так, у нас така ситуація і є. Дарування частини житла дружині, де прописані свої діти. Нотаріус сказала дітей треба виписувати спочатку
-
Якщо просто зробити довіреність у нотаріуса в Канаді - є ризик, що український не прийме цю довіреність. Всі радять спочтку йти до нотаріуса в Україні, брати форму довіреності, а потім за формою робити в Канаді
-
На випробувальному терміні банк може відмовити в видачі коштів. У нас була така ситуація і ріелтор в парі з мортгідж брокером попередили і порадили дочекатися закінчення випробувального терміну для чоловіка (у мене при цьому все було ок з роботою) і тільки потім все робити.
-
Дізнавайтеся в укр нотаріуса. У нас прописані діти, які зараз в Канаді, щоб подарувати житло - треба їх спочатку виписати. щоб виписати - має приїхати один з батьків і виписати через опікунську раду. В у нас ще й сину виповнилось 17. Якщо знайдете нотаріуса в Україні, який погодиться оформити договір дарування без виписування дітей - буду вдячна за контакти. У нас поки не виходить.