PR CUAET
-
Так апостиль не потрібен...чи я помиляюсь?
-
Таке може бути що провінція номінувала без підтверджених документів навіть без евалюації диплому про освіту а лише переклади до них?
-
Дякую за відповідь! Ні, він мене не вказував взагалі, бо ми не були одружені на той момент. Тобто, якщо у чоловіка є легальна постійна робота, то я можу податись на візу в Канаду і work permit?
-
Ви мабуть трошки не в курсі канадського поняття про самооборону. Раджу більше заглибитись в цю тему.
-
Если вы в Квебеке и живете здесь то срока нет, и вообще нет. Это документ знания языка.
-
Чтобы вас не беспокоил этот вопрос надо идти учить профессию какую нибудь. И диплом того заведения какие вы закончите и будет билет для гражданства
-
Моя дочь живя с 2006 года чтобы устроится в банк сдавала тоже тест французского чтобы иметь сертификат. При том что школу и университет она заканчивала тоже в Квебеке.
-
❗️❗️❗️ Нагадую всім присутнім що обговорення пінгвінів, клоунів, верховної ради, президента відбувається в гілці t.me/prcuaet/9273 Все що не стосується Закону про мобілізацію, буде видалено, а ви в свою чергу піймаєте mute/ban ❗️❗️❗️
-
Просто загугліть і відразу буде посилання на программу
-
t.me/prcuaet/2427/204155
-
Якщо ж сенс апеляції - а він є - це лише по Speaking & Writing, бо там розгорнуті відповіді, що перевіряє людина. На чиюсь думку Ви в завданні відповіли критеріям, на чиюсь ні. Відповідно перший раз може бути меншим ніж другий. Тоді в апеляції є сенс бо є реальний шанс що бал можуть підняти
-
Reading & listening це компʼютерні тести з відповідями а/b/c/d Здебільшого перевірка друга не приносить позитивних результатів. Бо якщо в вас в тестовому режимі 38 відповідей, то ніяка перевірка це вже не змінить.