PR CUAET
-
Якщо ви подастесь на пр то ви ваш ворк перміт зможете продовжити із завдяки розгляду справи
-
А причина відмови ? Там же повинні бути умови при яких можна податися на ворк перміт при статусі візітор.
-
Не важко дозвонитись, потрібен ваш UCI номер , лише правильні опції набирати щоб дійти до опцї -поговорити з агентом наберіть 0 ., максимум будете на лініі 30 хв очікування ,буває що за 5 хв можливо дозвонитись… коли дозвонитись ,запитають імя прізвище , для секюріті можуть запитати де народились
-
То есть если я канадка и моя сестра , её муж и сын . И вторая аппликация мама. И всем не продлили ворк Перми то можно подать и просить заново wp продлить на основании того что подали на пр? У вас есть ссылка на это с гос сайта?
-
Тут дівчина ділилась які опціі саме обирала ( фото її), у мене трішки інакші опціі були … я також дозвонилась
-
Силки немаю треба шукати але ця інформація вірна колись брат так продовжував
-
Это я делилась, при последней опции 0 надо ждать и прослушать до конца и только в конце говорит что если хотите говорить с агентом то нажмите 0
-
Оригинал тоже обязательно. Есть случаи возвращения заявки при отсутствии оригинала.
-
Всім привіт. Може хтось знає. Чи були відмови в наданні ПР? Я не про повернення анкети, а саме відмову. Цікавить ось тут серед наших у чаті. Сподіваюся що ні🙏 але було б непогано знати щось
-
Подавайте оригінали відразу з перекладами. Нам прийшов дозапит оригіналів.
-
👀 Alberta Opportunity Stream: що нового і як підготуватися | WEBINAR ⏳ Підключайся до ефіру: 📟 Дата 08 червня 2024 року ⏰ Час - 14 pm Альберта 🎬 ПОСИЛАННЯ - www.youtube.com/live/9mad-EPol1E 🎙 Доповідач: ✅ Bohdana Stepanenko-Lypovyk , ліцензований імміграційний консультант. ⁉️ Задавайте свої запитання в коментарях #АОС #консультація #AOS