PR CUAET
-
А ви з якої провінції?
-
Скажите пожалуйста почему из дии, это так сейчас можно загран получить?
-
Резерв+ це додаток в якому завдяки любій постанові можне зробити що завгодно
-
Дякую, так і думаю зробити . Вже написали Остапу.
-
Я би Вам порадив узяти консультацію у @OstapBosak. Можливо є кілька пунктів в анкеті, які були заповнені не корректно. Можливо не вказали Uraine2022 та інше. Консультан допоможе Вам та знайде шляхи подачі опіляціі якщо що.
-
Тоді можу ще порадити Олександру. @immiSasha В неї є ліцензія на Квебек та право опелювати.
-
Québec
-
А ви з якої провінції?
-
Доброго дня. Потрібно перекласти атестат зі школи, та диплом бакалавра. Потрібен сертифікований переклад. Порадьте будь ласка перекладачів.
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка. Працюю як truck repair shop supervisor (NOC 72020). В цьому НОКу на кучі і HVAC mechanics, aircraft mechanics etc. І в employment requirement до цього НОКу пише: <> . Тобто як я розумію trade certificate тільки подрібен для відповідних професій (механіки), а для Mechanic shop supervisor не потрібно? В job requirements від компанії не було ніяких вимог щодо trade certification на позицію Mechanic Shop supervisor.
-
Доброго дня. Таке питання, прийшов запит на документи і біометрію (одавалася 21 лютого) Я трохи заплуталась, які документи потрібно відправити оригінал чи копії? Якщо є варіант відправити онлайн (IRCC) то це вже не оригінал і поштою то це має бути оригінал. 🤔 Також паспорт потрібен, я не можу відправити паспорт поштою, дуже ризиковано🫣
-
Тому я завжди раджу користуватися послугами сертифікованих консультантів, щоб уникнути зайвих проблем! Бо я іноді що почув, то і кажу))))
-
А казали що нічого не буде