PR CUAET
-
Я теж так думаю. Чекаємо і тримаємо кулачки!!!
-
У вас невірно розрахована сума. Максимальна сума на двох дітей може бути 1240 доларів. Це якщо діти до 6 років і немає доходу зовсім, або якщо він мінімальний. Якщо діти старші за 6, то бенефіти менші: The Canada Child Benefit (CCB) payment amounts for 2024 are as follows: For each qualified dependent under the age of 6: CAD 619.75 per month For each qualified dependent aged 6 to 17: CAD 522.91 per month. Майте це на увазі, бо вони потім перераховують і вимагають повернути кошти. Наші знайомі вже стикалися з таким. А по вашому питанню - в нас теж немає ще розрахунку на новий період, тільки до червня.
-
Ми можемо вам допомогти доволі швидко це зробити та передати адресною доставкою в руки
-
Дякую
-
Альберта
-
Скажіть будь ласка в якій привінції сдавали?
-
Доброго дня, ми можемо допомогти, дуже багато зараз перекладів робимо для іміграційних консультантів, переклад з двомовним нотаріальним посвідченням. Для PR він підходить
-
Дякую ! Прийшла одна виплата 30 травня - це , я так розумію , виплати Maternity benefits? А тепер повинні приходити Parental benefits? Вони приходять кожного тижня ? Дякую ще раз .
-
Ми вам з радістю в цьому допоможемо
-
Друзі, нагадуємо тим хто про нас ще не знає, що ми допомагаємо взяти для Вас довідки про несудимість з наступних країн і постійно розширюємо їх перелік: 🇺🇦Україна 🇷🇴Румунія 🇲🇩Молдова 🇭🇺Угорщина 🇨🇿Чехія 🇵🇱Польша 🇸🇰Словаччина 🇩🇪Німеччина 🇮🇪Ірландія 🇫🇷Франція 🇮🇹Італія 🇪🇸Іспанія 🇵🇹Португалія 🇫🇮Фінляндія 🇸🇪Швеція 🇩🇰Данія 🇧🇬Болгарія 🇪🇪Естонія 🇱🇻Латвія 🇱🇹Литва 🇬🇪Грузія 🇬🇷Греція 🇬🇧Великобританія 🇰🇿Казахстан 🇦🇿Азербайджан 🇹🇷Туреччина 🇳🇱Нідерланди 🇲🇪Чорногорія 🇮🇱Ізраїль 🇧🇪Бельгія 🇨🇾Кіпр Також ми допомагаємо з перекладом та засвідченням документів для PR 📞Контакти для замовлення документу або консультації: +38 067 861-45-28 (viber, whatsapp) Telegram: @Margo2145 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову підтримку для українських переселенців у США, Великій Британії та Канаді😌 t.me/grosmeister1
-
Ми можемо взяти для вас довідку та перекласти для PR. Головне щоб діючий паспорт був
-
Доброго дня. Скільки потрібно буде заплатити за федеральний етап та скільки треба буде мати грошей на банківському рахунку по АОС? Переглядала відео про федеральний етап, та побачила що в одній з декларацій треба буде зазначати суму коштів яка є на рахунку
-
Здравствуйте Мне пришёл запрос на Schedule A Imm5669 Если на момент подачи заявки на федеральный этап у меня была одна работа,которую я указала в заявке,а сейчас,когда пришёл запрос на эту форму ,у меня уже другое место работы Нужно ли в новую форму добавлять еще и новое место работы с договором?
-
Дякую. Маєм таке