PR CUAET
-
По КУАЕТ в червні 2022, відкрили тут в Онтаріо селф імплойд і платимо офіційно податки.
-
А от така цікава ситуація в мене: я подався на Visitor візу після 24.02.2022 але до 17.03.2022 (офіційне відкриття КУАЕТ). За подачу платив, але СІС по телефону завірили що мені повинні повернути гроші за подачу, але коли це буде зроблено вони не знають (це так і не було зроблено, в мене вже навіть того банківського рахунку українського немає, з якого платив 😁) В'їхав одразу після отримання (десь 31.03.2022) і отримав Оупен ВП без помітки КУАЄТ, помітивши це подав на заміну(продовження) і отримав новий ВР вже із поміткою CUAET. 30 березня 2024 подався на продовження і прикріпив скріншот з сайту що я є exempt... Але досі не прийшло ніякої відповіді
-
Я правильно зрозуміла що якщо це публічна компанія і має відкриті фінансові звіти то ця декларація не є необхідна? В мене компанія Амазон
-
@OstapBosak Може дурне питання, але... подивилась пару відео про заповнення заявки на AOS, там казали в документі про освіту спочатку надавати евалюацію, тоді скан оригіналу диплома з додатком+переклад. Чи принципова послідовність? я підготувала документ, де спочатку скан оригіналу диплому бакалавра з додатком, їх переклад на англ, тоді евалюація WES, тоді скан оригіналу шкільного атестату+ додаток і їх переклад на англ. Перероблювати?
-
Дякую за відповідь)
-
Якась чума з цією бізнес ліцензією 🫠 Ми ніколи її не мали і мені власник компанії доказує що в нашій сфері вона не потрібна. Через нашу компанію подавались на Federal Express Entry люди і не підтягували бізнес ліцензію. Є certificate of incorporation, business number, ABMA license ( асоціація ветеринарної медицини Альберти) але business license нема 🫠 Виходить в мене через це будуть проблеми? Чи є тоді сенс подаватись і сподіватись що вони звʼяжуться з роботодавцем для уточнення деталей?