PR CUAET
-
Є умови в яких є про що торгуватись (inspection flaw, buyers market, fast signing і тд), а є коли умов для торгу немає (10 оферів на руках в селера і тд). Ріелтори ці моменти знають і намагаються торгуватись. Так, платить селер, але клієнт саме ви. І ви прийдете потім продавати, або приведете нових покупців. Тож примушувати вас купувати що попало норм ріелтор не буде. Це особистий досвід.
-
А хто знає на що вказує отримання PAL ?
-
Але ж якщо стоїш на обліку в консульстві вони ж подають дані тому треба запитати може якраз так можна
-
Ой, маркети різні, я дуже багато бачу продажів, де математично в селера лосс. Купили в ковід, продають буквально на 50-80тис дорожче зараз, а це означає що це все відійшло ріелтору і банку відсотками з мортгейджа. Тож в мінусі залишився саме селер, не дивлячись на «прибуток» в продажі. Рік тому я абсолютно так само як і ви думала, один в один)
-
Добрий вечір. Збираюсь подати документи на номінацію від провінції через skilled worker, але річ у тому, що роботодавець вперше готуватиме документи і він особливо не розуміється. Чи може хтось підказати зі свого досвіду, які supporting documents доклав ваш роботодавець до форми nsnp 200? Маємо employment verification, reference letter, registration certificate.
-
Але я так розумію це було до закриття програми, зараз може бути по-іншому
-
Може і не актуально але спробувати можна!
-
Богдана Степаненко-Липовик mlis.ca/
-
З таким сетапом дуже великий ризик. Бо пре-апрувал береться на момент покупки, угоди, а сам мортгейдж береться на момент здачі. І якщо ринкова ціна впала, банк не дасть кредит більше ніж на ринкову ціну, відповідно ви не закриєтесь і попадаєте на штрафи, і мусите продавати житло.
-
Доброго дня! Якщо дитина має тільки українське громадянство, закордонний укр паспорт, податковий номер, народилася не в Україні і жили також не в Україні 15 років, в Україні не зареєстрований і её прописаний, то як тут можна зробити новий закордонний паспорт? Айді відповідно немає
-
Можна буде спробувати інформація є на сайті у Торонто.