PR CUAET
-
Здравстуйте! Муж ждёт. Уже звонили нескольтко раз. Последний сказали, видим что на рассмотрении, вопросов по ней якобы нету, если через 8 недель ничего , то снова набрать😂
-
Ну дуже зручно аби сайт ліг?) Сподіваюсь люди матимуть совість не заповнювати заявку, якщо завтра не планують сабмітити. Собі ж палки в колеса, всі хто через баг сайту не подадуть завтра - прийдуть в наступному місяці, і так само покладуть сайт🙂 Особливо якщо виявиться, що заявка не збереглась
-
Вітаю. Я новенька в цій гілці, отож питання - в батька закінчується паспорт, потребує нового. Він живе у Тандер Беї. Йому щоб подати на паспорт доведеться прилетіти в Торонто. Питання - як зараз записуються на подачу? Заходити щодня і ловити час? Чи є емейл на який пишуть і резервубьб час? Я нічого про це не знаю, будь ласка підкажіть. Дякую
-
Гарна ідея! Напишіть будь ласка що дізнаєтеся!
-
сегодня получил запрос на биометрию подача 23.11.08 провинция Québec
-
Я передала інформацію що надали під час дзвінка в ГКУ м. Торонто Сподіваюсь там компетентні працюють.
-
В Оттаві та Едмонтоні так само що вівторка в той же час?
-
Тоді просто як тут
-
Дякую, я маю
-
Для початку там треба мати туристичну візу Америки просто приїхати не можна ….
-
Насправді процес весь відбувається через піймання слотів на сайті МЗС, якщо вас цікавить Торонто, ви вибираєте консульство України в Торонто, є ще Оттава та Едмонтон, слоти для Торонто зʼявляються кожного другого вівторка і завтра вони будуть о 18:00 та 20:00, особисто побажаю успіху та натхнення, а так…. Ласкаво просимо в сімʼю!
-
Дякую
-
Доброго дня! Можливо хтось володіє інформацію скільки по часу займає виготовлення нового паспорта для дорослого в США. Якщо хтось нещодавно подавав Чикаго, Нью-Йорк, поділіться будь ласка, екстраважливе питання. Буду дуже вдячна.
-
Ні, подавала 9травня дитячий до 16 ,дані відправлено на перевірку…. Надіюся що вони якось будуть працювати і надавати послуги бо то буде капець якщо вони ще шось придумають і перестануть зовсім виконувати свої обовʼязки