PR CUAET
-
Аналогічно. Тому хочеться розуміти, які ризики для компанії, а може є якісь +, якщо вона бере участь. Може є шанс обгрунтувати і вмовити
-
Да я только маму подала им не продлили всем четверым. Есть ещё сестра её муж и её сын. Но мы на ПР подали их по семейной. Пока тишина. Я пока не платила
-
Да, одинаково. Посмотрим что будет. Там должно приходить 4 письма с государства. 2 уже получили. Вчера добавила документы что я гражданин и дочь. И написала просьбу что есть заявка на ПР и просьба продлить дни в Канаде
-
Дякую
-
Підкажіть будь ласка як ви заповнили заявки так як і до 31 березня? Вказували там де дані про роботу Ukraine 2022?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, син летить в Європу, він має візитор рекорд. Чи можуть скасувати його?
-
Відкривати через Адоб, не браузер
-
www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/forms/imm5546e.pdf
-
1(888)2422100
-
Можемо допомогти в цій нелегкій справі )
-
SaskJobs розмістив банер на головній сторінці де вказано що українці мають пріоритет в отриманні номінації в Саскачевані
-
Ми допомагаємо брати італійські довідки за 2-3 тижні та доставляємо вам в руки в Канаду поштою
-
Дуже дякую. В нас теж схожа ситуація, подалися на ПР ніякої відповіді поки що не маємо, а терміни WP підходять до кінця.