PR CUAET
-
K будь ласка питайте тут по КВ. Дякуємо
-
@MissRose_bot Yauheniya Адміни, у нас є гілка по працевлаштуванню? Я ходила на типу ярмарку агентств по працевлаштуванню і там мені порадили попросити щоб "держава направила" саме до них. Це квебек. У нас називається services Quebec. Ніби вони можуть направити в конкретно обрану агенцію (чи не направити). Сказали, що можна і он лайн, але краще підійти особисто.... Я би хотіла розібратися що ті services роблять і невже треба обов'язково іти особисто. Ну і взагалі хто ходив в такі агенції по працевлаштуванню і що з того вийшло
-
Перенесено в гілку Квебек
-
І пояснити в ЛоЕ чому так зробив
-
Скоріш перенести в Personal History
-
Чекаємо Portal 2 з 18го квітня, офіс Монреаль.
-
Дякую за відповідь
-
Якщо в вас є valid job offer = LMIA / LMIA exception тоді можна. З КУАЕТ ОВП треба доводити PoF Ця сума має бути доступна на рахунку фізично.
-
типова українська сім'я це мати з дитиною, або в кращому випадку з батьком, приїхали, знайшли сювайвал джоб на мінімалку або близько цього, вони ніколи не наберуть 500+ баллів по економічних программах, котрі зараз потрібні. Це можливо якщо апліканту меньше 30 років, і здати англіїську на 10. Таких ну дууууже не багато
-
І ше питання: чи обовʼязково потрібно фоткати дитину у 6 років? Може вони її там сфоткають? )
-
А экспресс энтри минимум 9 должно быть по всем категориям? Я бы в любом случае не прошёл так как работа тир 4 и образование младшего специалиста, просто интересно
-
Підскажіть будь ласка ,якщо в мене є слот на дитину,їй 6 років,також в мене загублений мій паспорт,чи можу я,з дитиною разом податись? Може в кого був такий досвід: слот на дитину але разом і мама?)
-
Не до разобрались, так как в декларации посути идет общая информация про работодателя , их регистрационные данные, и статистические данные о работниках , сколько каких у них работает, это никак не связано с доказательством что они не смогли нанять канадца именно . И еще совет пробуйте уговаривать и еще если есть возможность пишите разным начальникам так сказать, потому как вот у нас HR отказал а менеджер согласился и все заполнил
-
Я тоже сначала не поняла, а потом прочитала вторую страницу пункты 3, 4, 5, 6 - думаю в этом кроются отказы)