PR CUAET
-
Ну що сказати, чиїсь сподівання це не гарантія що вони 100% збудуться. Канада не відповідає за те що хтось щось там собі науявляв. В принципі безкоштовний дозвіл на роботу і цілих 3 роки щоб вивчити всі програми які є в Канаді і які є в Європі і зрозуміти де родині простіше легалізуватись це вже доволі багато. Інше питання що родина робила цілих три роки що вони не змогли переїхати туди де простіше або підготуватись до якоїсь наявної програми тут, чому через цілих три роки родина все ще є "непідготовленою"?
-
Біометрію не оплачувала
-
Многих сбивает с толку слово "гуманитарный" в названии этого пазвея. На деле он такой же гуманитарный, как образование у Трюдо. Это просто исключение для тех, кто по сути является успешным экономическим мигрантом, который по странным/случайным причинам не попал ни в одну программу миграции. Или по причинам несовершенства самих программ
-
На старості літ і пам'ять вже не та ))
-
Я заповнила форму на сайті у них, десь місяці через 3 подзвонили, сказали прийти. Якраз за день до цього я була в l'hirondelle, і там мені сказали піти в Service Québec і особисто попросити передати досьє їм, ніби так вони це за день-два зроблять, а інакше довго. Я пішла в service Québec, там покликали мого агента, вона прийшла вже з папкою моєю, додала туди CV, що я принесла. с'Сказала, що якщо я хочу , щоб мною займалися L'hirondelle, то передадуть. Всі були дуже милі, приємно було спілкуватись. А от в l'hirondelle з того часу мороз, раз відповіли, що новин не має, а місяць не відповідають нічого. Буду тепер дізнаватись, як мені знов своє досьє повернути туди
-
А я і не про те)) а про те що було раніше)
-
Та нiяких. То вони просто перелякані від народження. Я можу дати контакти людини, яка це вже пройшла успішно.
-
Звичайно
-
Так
-
Ну якщо такі ваші фетіши)))