PR CUAET
-
Геннадій & Юліана, будь ласка, get urself a room вже 😉😆
-
Всем привет! Искал по ключевым словам и не нашел, в требованиях для подачи на программу есть вариант 24 месяцев опыта вне Канады (если это совпадает с теперешней работой здесь), кто-нибудь подавался не имея года канадского? И если да, то какие доказательства нужны?
-
🤦🏼♂️ це Канада тут всі рівні які переваги ? Ви про що ? Яка робота ? Роботи мало/взагалі немає люди по року першу роботу шукають неважливо хто ви чоловік чи жінка Так до інвалідів тут більше можливостей ніж в україні на тебе не будуть дивитись як на не повноцінного і на роботу зможуть взяти як повноцінного (деякі компанії) Чую дзвін не знаю де він
-
Та хай ідуть працюють,я працюю на будові за 12 місяць місцевих чоловік 10 звільнилося,на їх місця взяли приїзжих,менеджер сказав важка робота місцеві роботи не хочуть,я готовий хоч завтра звільнитися якщо хтось з місцевих буде 10-12 годин лопатою щебінь кидати
-
Я говорю за апликацию на PR.чтоюы человек потом не искал снова переводчика . Сделал евалюацию высшего диплома, перевод ,заверил . И может заодно сделать ещё, атестаты школьные ,и дипломы например техникум,училище если есть ,бакалавр. И перевести их так же там же ,есть такая опция у апостиль .а основной диплом для WES
-
Таке враження, що вам аби до чого причепитися? Рік на пошук роботи? Може, ви просто працювати не хочете? Я вже за тиждень працювала після приїзду. Чоловік трохи довше шукав - десь біля трьох тижнів Усі друзі познаходили тут, в Едмонтоні, роботу швидко.
-
Може
-
Чоловік подав в квітні, паспорт прийшов 30 травня
-
‼️‼️‼️🇨🇦 Будь ласка, хто вже отримав ПР, порадуйте всіх і поділіться своєю хронологією в нашій гілці : t.me/prcuaet/117 💕👍 Це допомагає іншим учасникам зрозуміти різні етапи на різних стрімах. Не забудьте вказати назву стріму і Офіси що приймають рішення! Для зручності можете також використовувати апп Countdown (можна знайти як на андроїд так і яблуко Дякуємо ❕❕🇨🇦
-
‼️‼️‼️🇨🇦 Будь ласка, хто вже отримав ПР, порадуйте всіх і поділіться своєю хронологією в нашій гілці : t.me/prcuaet/117 💕👍 Це допомагає іншим учасникам зрозуміти різні етапи на різних стрімах. Не забудьте вказати назву стріму і Офіси що приймають рішення! Для зручності можете також використовувати апп Countdown (можна знайти як на андроїд так і яблуко Дякуємо ❕❕🇨🇦
-
-
Живем в Оттаве. После 18 мая или даже раньше нельзя по этому вопросу попасть в консульство. В смысле без постановки на военный учет нельзя Если вы ДО принятия закона подавались,то должны выдаваться Я дочке 14 лет в марте забрала паспорт без проблем У мужа даже очередь была,пришлось отменить(на подачу на продление паспорта у него был апоинтмент.) Или вы имеет вииду уже забрать готовый?
-