PR CUAET
-
Чи потрібно оновлювати сторінку чи воно самостійно оновлюється?
-
А вам очередь выпадала или просто пошагово было?
-
На Tech Path , просто поділилася що це не тільки для вас а для всіх черга
-
У вас вийшло?🙏🏼🌷
-
Друзі привіт. Дякую тим, хто долучився до збору на закупівлю сенсорів для діток діабетиків. gofund.me/94d3fe15 Особлива подяка міграційному консультанту @OstapBosak який задонатив 500$. Трохи все затягнулося, бо були проблеми з виведенням коштів з платформи, так як вони не захотіли перераховувати кошти в Україну.... Я пробував через благодійний фонд в Англії, який активно допомагає фонду ВЕЛИКІ СЕРЦЯ в Україні, але там також не вдалося. В кінці кінці платформа майже на 2 тижні заблокувала мій акаунт. В службі підтримки у них тільки бот, який відповідає заученими фразами. Але дякувати Богу наразі розблокували. Тому прийшлося виводити кошти на свій канадійський банківський рахунок і зараз шукаю варіанти відправити гроші з Канади в Україну. У фонда є рахунки в приват і моно, а також PayPal. Що можете порадити? Де найменша комісія за переказ? Бо і так платформа зняла комісію і тепер не вистачає на закупку 38 сенсорів...
-
Мне ссылка на очередь не выпадала
-
у всех одна ссылка, с разных браузеров кому как повезет выкидывает на счетчик. у меня сработало только один раз с Интернет эксплорера
-
Просто при вході на сайт. Нічого не треба робити, воно автоматично відкривається.
-
Вона ж в людей , які заходять, окрім мене
-
Дякую, бо я вже злякалася що тієї аплікації немає і потрібно заново
-
Так, по гуманітарній
-
Откуда появилась ссылка на очередь из какого источника?