PR CUAET
-
Виходить, що так:) і це обнадіює
-
Більше того, коли нам дали запит на медицину, ми нагло вислали стару ( в мене з дітьми до року, а в чоловіка дворічної давності) і посилання на їх закон, де вказано що медицина дійсна протягом 5 років) з проханням зарахувати старі результати. Мені з дітьми зарахували без питань, а чоловікові подумали два тижні... і теж зарахували
-
Ну так, бо в когось ті поля активні
-
Чи оновилося в вас і показує кнопку ? Бо я вже 4 раз оновлюю але показує a timeout occurred , хоча до того було на тому самому етапі що і в вас
-
Значить ЦЕ РЕАЛЬНО?!!!😃
-
это связано с сервером, а не с компьютером 😭
-
НАДІЯ Є
-
Де ті люди множаться ? 14 тис ну серйозно
-
У кого был запрос на новый медицинский осмотр на федеральном этапе? Мой медосмотр и мужа засчитали,а для ребёнка запросили новый.
-
Хто переб‘є:
-
Анкета не працює, ніхто нікуди не подасться нажаль.... Писати в підтримку тількиЮ якщо зацікавлені в вирішенні проблеми. Сподіваюсь адміністрациія цього чату не забанить мене знову за це повідомлення
-
Відповідаю на свої питання, які задавала вище, може комусь пригодиться. Я додзвонилася в Оттаву. Після 04.04 змінюється номерація паспортів, тому в усіх хто замовляв після цього числа затримка з виготовленням паспортів. Коли відновиться друк паспортів вони не знають, їм не повідомляють. Що робити, якщо є третій прострочений паспорт? Його можна вислати заказним листом в Посольство і поставити записку, в якій вказане імʼя на кого паспорт і хто його повертає і чому.
-
Это показывает какая ситуация в Альберете с эмигранцией)
-
Ну вы же учтите что многие сидят в очереди с нескольких браузеров