PR CUAET
-
Я працюю в великій компанії, вчора подала запит і наче ще 3 українця, як мені сказали. Так вони скликали раду директорів, відділ кібер безпеки, юристів, щоб перевірити чи це надійно пускати таку інформацію в люди і все таке. В кінці все ж таки здалися і підписали, але бізнес ліцензію ніхто не дав. Сказали, що по запиту напряму міграційному офіцеру можуть надати, але мені її ніхто не дасть.
-
Де ви це бачили? Бо я все передивилась (як мені здавалося) і не побачила такого
-
Я точно не скажу за це, бо я звернувся вже коли пройшов термін, прийшов в консульство - там відразу поставили штамп і все. Сказали запис на новий паспорт тільки онлайн, там я раз піймав слот, але через 2 місяці і пропустив його, після скільки не шукав, і не стояв в черзі електронній - вже пів року от - слот на паспорт до 16 не піймав. Інші сорти бувають, а на паспорт до 16 мабуть мало сортів і треба дуже хотіти шукати їх і слідкувати
-
Можливо ще не все втрачено… щось пофіксять або ні 🤣
-
Бізнес ліцензія, має бути у вільному доступі. Вони певне за це не знають 😅
-
4и індуси та один філіпінець подались. Які працюють на складі в Ніску. Показували скріни🫠🫠🫠 Теж через імміграційних
-
Группа Alberta advantage immigration program
-
Я так і спитала, відповіли, що у вільному доступі її немає. То в Україні все у вільному доступі))
-
Дайте посилання