PR CUAET
-
Ця декларація?
-
Фірма має це заповнити від руки?А що ще потрібно від фірми ?
-
Она самая
-
Энг тез ва энг сифатли натижаларни излаб юрадиган қадрдонларимиз шу ердамисиз Яқинроқ келинг сиз учун энг яхшисини териб келдим. Хаётимизда учрайдиган истаган мавзуни севгида яшаб ўтишимиз учун ички холатимиз шунга жавоб бера олиши керак. ХЎШ СИЗНИ ИЧКИ ОЛАМИНГИЗДА ҲОЗИР ҚАНДАЙ ЎЙ ҲАЁЛЛАР АЙЛАНМОҚДА: - Пул билан боғлиқ саволлар; - муносабатлар мавзусида ўйлар; - балки кимнингдир соғлиғида саволлари бордир ; БУЛАРНИНГ БАРЧАСИГА БИРГИНА ЕЧИМ БУ ҚУЙИДАГИканалда Нархи 5.000$ дан зиёд ДАРСЛАРИМИЗ, КУРСЛАРИМИЗ ШУНДОҚ БЕПУЛ ОЧИҚ ФОРМАТДА ТУРИБДИ ФАҚАТ СИЗ УЧУН. Ишонмасангиз киринг кўринг ҳис қилинг! Ёқса оиламиз аъзосига айланасиз, ёқмаса мехмонимиз бўласиз. НАТИЖАСИГА ЭСА БИЗ ЭМАС МИЛЛИОНЛАБ НАТИЖАГА ЭРИШГАН УЙҒОНГАН ҚАЛБЛАРИМИЗ ЖАВОБ БЕРИШАДИ. Севгига тўла нур оиламизда кўришгунча узоқдаги яқинларим Бизнинг канал t.me/+OkJnWbLyAa0wNWMy Id254
-
Ок, дякую
-
Вот тут не подскажу, но внизу формы написано print
-
Добрий ранок. Підкажіть будь-ласка, на якій термін зазвичай продовжують дітям паспорт в консульстві? За скільки місяців до закінчення паспорту бажано приїжджати? Дякую ☺️
-
Доброго дня! Я нова у цьому чаті. Питання до людей які вже подалися і може в нас схожі кейси. Я українка, отримала work permit CUAET. Останні 15 років живу у Ізраїлі. Чоловік народився в Україні, у 15 років іммігрував до Ізраїлю, громадянство ізраїльське. В Канаді живе його рідний брат, у якого вже як 10 років громадянство Канади. Питання - чи можу я податись по цій програмі на PR, коли у мене українське громадянство, а у чоловіка родині звʼязки у Канаді?
-
Так .Вже завтра їдемо на біометрію
-
Всі Іноді навіть школи додають Система чітко дає знати що треба писати все
-
Це буде залежати від рішення офіцера. Взагалі дедлайн був до 31.3.24 в кого візи раніше узгоджено Проте по рішенню офіцера може бути по РоЕ
-
Знаєте, правди як такої не існує. В юриспруденції важливо вміти правильно акцентувати необхідні факти і правильно приховати зайве. Кожний факт можна подати по-різному, все залежить від мети і вміння адвоката, його знань, досвіду і таланту. А ось брехати я б не радила - у Канаді може мати дуже неприємні наслідки.