PR CUAET
-
@marianateacher @July така різна інфа всюди, хтось каже треба запис у слот, хтось каже не треба модна в порядку черги прийти із готовою довіреністю і завірити, хтось каже до нотаріуса одразу - а якщо до нотаріуса, то куди вони відправляють на апостиль і чи самі, чи нам треба? Якось однозначно відповіді я поки не знаходжу 😅 Дякую!
-
Ой ,мені аж зле стало Я думала що по RRS 🫠 Впринципі з 11 нічого сильно не змінилось крім подачі раз на місяць
-
ИТ кто тут? Как думаете? Они перезагружают сервер? Сколько это может занять времени? Или фиксят что-то?
-
Те саме, зараз просто нічого не працює
-
Таймаут у мене яи у всіх вже 40 хв?
-
Та прямо . Наберуть вони 430 і будуть далі щасливо жити . Роботу виконано
-
Им премию в пишут, что вынесли такую нагрузку
-
Rural Northern Immigration pilot
-
Я отримав стаді перміт для доньки (навчається в школі) трішки менше, ніж за місяць. Це було в травні.
-
До 23-24 сторінки в пошуку країни на першій сторінці анкети 😅😅😅
-
Це на номінацію свідоцтво про народження треба?🫠 Ви ж по Rural Renewal Stream подавали?
-
Це про країну говорять, на першій сторінці)
-
Так можна було?? Без присутності дитини в країні? Мені треба для двох дітей віком 9 років, а зловити 2 слоти і їхати в Оттаву 2 рази - це настільки складно... (7 годин їхати - це вночі їхати, а готель дуже дорого..., і дітей доведеться з собою брати), + ми двоє з хлопцем маємо їхати, бо я не вмію водити... Дуже дякую, якщо це правда, ви нас спасли!