PR CUAET
-
Знайомий казав, що за два тижні після тої дати зʼявилося повідомлення, що відправили картки, а потім ще черкз пару днів вони прийшли
-
Щойно прийшла з манікюру, ділюся останніми плітками. Моя манікюрниця ця з Вʼєтнаму. Вчора без проблем подала заявку через Альберта Опортьюніті Стрім. Ніякої черги взагалі не було, зайшла до акаунту як зазвичай. Так, сайт підвисав, але в цілому все нормально працювало. Вчора засвбмітила, сьогодні сплатила. Показала мені свою заявку, так що я бачила на власні очі 😅
-
На федеральному там купа анкет заповнювати
-
Вона подавалась на АОС, і мені показала. Я розповіла їй свою історію і вона здивувалась.
-
Мабуть Альберті вже просто українці не потрібні...
-
Не забувайте, що акаунти можна легко відсортувати за країною походження наприклад)
-
Мали надіслати PDF на пошту і оригінал листом.
-
Вітаю, думаю тут повиненні бути люди з Дніпра, хто подався вже на фед рівень. Як ви вказували місце народження, як в свідоцтві Дніпропетровськ чи Дніпро? Бо виходить що народилася, закінчила універ згідно документів в Дніпропетровську, чи не буде проблема якщо вкажу усюди Дніпро, щоб їх не плутати. Буду дуже вдячні за відповідь. P.S. При заповненні на CUAET писала Дніпро, а зараз засумнівалася.
-
Я запитала, подавала на провінційну програму Альберта Опортьюніті Стрім, яку вчора відкрили. Це її перша спроба податися
-
Ось сьогодні тільки писали що чекають на нього. В мене ще нічого не приходило. t.me/prcuaet/1783/221143
-
Подивіться статус наданих вами документів, переглянуті чи ні? Якщо ні, пошліть їх ще підʼязуючи з номером справи CCB і продублюйте окремо ті самі документи не ссилаючись на номер справи CCB. А ще краще, як є час, зателефонувати в CRA. Свідоцтва про народження дітей також сабмітьте.
-
При реєстрації акаунту ви все даєте по Канаді, тож не думаю, що причина в цьому