PR CUAET
-
так) тому що зекономити недурно можна. Я так робила з усіма подачами - від студентської до PR
-
це чудова новина)
-
Скажіть будь ласка, хто у Квебеці заповнював вже анкету по новій програмі для отримання PR для українців, чиї родичі є громадянами Канади (програма яка вийшла у жовтні цього року). Як з сертифікатом відбору? Тому що в анкеті на резиденство є питання «дата коли подавалися на сертифікат відбору Квебек». Мені не зрозуміло, адже в описі програми федерали пишуть що відправлять самі запит до Квебеку щодо сертифікату? 🤷🏼♀️
-
Скажіть будь ласка, хто у Квебеці заповнював вже анкету по новій програмі для отримання PR для українців, чиї родичі є громадянами Канади ( програма яка вийшла у жовтні цього року). Як з сертифікатом відбору? Тому що в анкеті є питання «дата коли подавалися на сертифікат відбору Квебек». Мені не зрозуміло, адже в описі програми федерали пишуть що відправлять самі запит до Квебеку щодо сертифікату? 🤷🏼♀️
-
Тут прям мій план озвучено😅Тільки я планую драпати літом,якщо щось піде не так
-
Кажу тільки із свого досвіду та з посиланнями на офіційні джерела :) the latter prevails
-
Дякую за інфо!)