PR CUAET
-
так, різне. AOP це значить що вам попередньо узгодили PR
-
На паспорти теж можна записуватися за пільгами? Чи тільки на облік?
-
На будь-яку послугу, це є на сайтах всіх трьох консульств, погугліть або напишіть ваше місто (де консульство) і я дам посилання
-
Я не согласен, что Канада ничего не должна. Все прекрасно понимают, что если бы не возможности легализации, никто бы не ехал в Канаду, когда есть США. Было четко, недвусмысленно заявлено что "все кто хочет остаться останутся". Это было основной причиной почему украинцы приехали в Канаду. Без подобного рода заверений (да, не гарантий) сюда бы приехало в десять раз меньше людей
-
Оттава. Дякую дуже, ви зробили мій день, хай всі ваші плани реалізуються 😍
-
Я писала MLA, але він навіть не відповів ((
-
Дивлюся на сайті - пільги мають інваліди, але про супроводжуючих інвалідів не бачу. Нам власне "горить" паспорт супроводжуючому (але можемо і інваліду зробити заодно)
-
Вони самі напишуть
-
І ще один момент, ми так записувалися 2 рази, після першого нам в той же день зателефонували з консульства ввечері і записали на наступний день; на другий раз нам не телефонували і ми пішли сьогодні до них без слоту, але з документами, що підтверджують пільги, як виявилось пізніше, в них якийсь прикол з серверами і їм приходять не всі імейли, але ми сказали, що ми писали, нам не відповіли, консул здивувалася, подивилась документ і сказала, що так, маємо право, ми пішли оплачувати збір і все зробили сьогодні. Це було сьогодні в Оттаві. Тож якщо не буде від них відповіді і є така можливість, то можна сходити до них так як і ми. :)