PR CUAET
-
Не Канада зла, а консульство
-
Підскажіть будь ласка на номінацію заповнюю форму 5669. В мене питання до пункту personal history. Якщо за місць було 2 поїздки з Україну при тому що проживали в Литві. Це рахується як travelling? І як правильно вказати дати, бо там же лиш місяць вказується. Типу 2021/10-2021/10 Подорож Україна 2021/10-2021/10 worker Литва 2021/10-2021/10 Подорож Україна 2021/08-2021/10 worker Литва? Інше питання про адреси. Який термін найменший потрібно писати? Якщо я жила в Литві і на місць в Україну їздила, потрібно вказувати адресу з України? Чи тільки від 6 місяців безперервного проживання? Дуже дякую!
-
А Канада тут при чому? Це Україна закрила нас у пастку. Консульство України і Канада відношення не має до нього
-
Обов’язково, буду тримати вас в курсі 😉)
-
Всім добрий вечір ! Думала не дочекаюсь , але і наш час настав 😊🙃 Програма була AOS non EE , всім бажаю найшвидшого отримання довгоочікуваного PR ◦Подача на номінацію 03серпня 2023 ◦Отримання номінації 24 серпня 2023 ◦Подача на федеральный етап 07 жовтня 2023 ◦Отримання AOR 22 січня 2024 ◦Запрос на біометрію 22січня 2024 ( зробили 31 січня ) ◦Зарахували стару медицину 02березня 2024 ◦Background verification completed 04березня 2024 ◦Portal 1 - 05 березня 2024 ◦Portal 2-13 березня 2024 ◦E copr 17 квітня 2024 ◦31 травня 2024 запрос замінити фото моє і чоловіку , у дитини все ок , не підійшли скановані 🤪 ◦ 13 червня 2024 нарешті отримали карточки одразу на всіх ! 🙌 можливо прийшли 12, лінь було перевіряти пошту вчора 😂 Всім успіху на цьому нелегкому шляху !!!
-
Для тих, хто знявся з обліку у звʼязку з виїздом за кордон. Для інших - так, ще є місяць до 18.07
-
Добрий день, які документи потрібно додавати про дітей, коли подаєш перший раз на кліматичні виплати? А потім на дитячі? Вказано, що треба 3 документи. В мене двоє дітей, то це по 3 на кожного? Вони не внесені в договір оренди, молодший на ходить в садок, я не розумію, які документи готувати?
-
8 марта подался, 3 мес прошло но пишет что изготовлен, но не прибыл в дип установу
-
интересно, потому что выдача готового паспорта - нет в списке консульских услуг. То есть противоречит всему...
-
Сьогодні була в консульстві в Едмонтону,зловила один слот,А дітей двоє.Одразу сказав 1 слот,один паспорт,і навіть слухати не хотів.Будемо ловити ще один слот😔
-
Ага, говорить ой ви так далеко живете,ну нічого наступного разу за паспортом приїдете ще.А я 5 годин на машині теліпала на 11:40.