PR CUAET
-
різні провінції, різні коледжі чи університети- і різні правила
-
Особисто при мені на цьому тижні віце-консул в Едмонтоні відмовив у виданні готових паспортів, незважаючи ні на що. Сказав, що єдиний можливий варіант забрати готовий паспорт - це прийти з роздрукованою кольоровою версією QR-коду з Резерв+. Навіть, якщо паспорт людина замовила задовго до прийняття закону. Тобто, закон увійшов у дію заднім числом
-
це вже було давно. зараз розклади інші
-
Научитесь благодарить Канаду или любую страну И тогда и в вашей жизни будет белая полоса Знаю очень много украинцев ,которая программа с родственниками действительно очень помогла И это огромное спасибо Канаде За любой сенс ,что дала Канада нужно говорить и научится спасибо А не свои недовольства высказывать
-
Вот думаю отозвать свою апликацию и переподаваться на гуманитарную программу. Адвокаты (общался с тремя) говорят, что выборка по skilled worker по всем провинциям будет всё хуже и хуже. H&C тоже не быстро, но хоть не буду привязан к провинции и нынешней работе, а на новой работе (в море) предлагают в разы больше зарплату! 🤷♂
-
Зрозуміла, у нас VCC провінція BC. Ну хоч розумію, що так буває і це нормально. Дякую усім за відповідь!
-
Скільки часу пройде від моменту коли я надіслав заявку на сайті IRCC до моменту коли я можу брати участь у раундах відбору по Express Entry. Джерела які я досліджував різняться від двох днів до п'яти місяців. У кого який останній досвід? Поділіться будь ласка. Дякую.
-
Ніхто не має точних цифр, календаря виборок не існує. Приблизно - ви вже і самі назвали. З англійською я б радила підготуватись, не затягувати і здати. І працювати на покращення результату, якщо одразу не на максимальний бал здасте. Таким чином ви і в пулі будете, не витрачаючи часу, і потім зможете покращити свій бал перездачею, якщо є потреба. Особисто я так і робила. 2 здачі іелтс. В пулі була 8+ місяців, не було виборок. По ітогу вирішила податись на OINP, бо був страх що і далі не буде виборок, а кандидатів вже надто багато накопичилось. Удачі вам.
-
Повністю вас підтримаю. Люди принижують себе та свою важливість для Канади, а тим часом Канада - а ну раз Українці нічого більше не вимагають, то і не будемо чухатись. Тим часом, Вьетнамці, Гонконгці, Афганці - усі мають легку програму path to PR, по якій всі отримали ПМЖ тут, бо вони вимагали це право, а не писали коменти в стилі "ой, я вдачна вже за те що дали мені тимчасово пожити тут, облаштуватися, витратити всі мої грощі та благополучно поїхати обратно ні з чим через 3 роки, мм дякую дякую". Пробачте теж накипіло