PR CUAET
-
Абсолютно згодний з вами. Тому для мене дивне питання чи обовʼязково. Документ є на сайті в переліку необхідних документів. Не шкода часу, грошей і нервів - не додавайте цей документ. Як і питання чи треба шкільні атестати. Для мене краще додати щось зайве, не потрібно ну й ладно.
-
Що означає не завжди потрібен? Є чіткі вимоги по імміграції, чи ви радите ризикувати людям коли такий конкурс на одне місце? Щодо перекладу: сертифікований перекладача в Канаді або переклад з нотаріусом та афідевітом, якщо перекладалося поза межами Канади.
-
До завтра (для тих, хто за кордоном) лише ті, хто при виїзді з України знімався з військового обліку. Сьогодні всі консульства до 18:00 приймають таких чоловіків без слоту, про що повідомили вчора о 23:44.. Для всіх інших час є до 16.07
-
То провінціальні СМІ, але є контакт і на федеральнмй рівень, тримаю його на крайній випадок.
-
Ваші повідомлення перенесені в гілку Flood для можливості подальшої дискусії
-
А кому давали інтерв'ю, якщо не секрет?
-
Я вже дала два інтерв'ю в яких розповідала про неможливість отримати ПР. Чим ближче 2025 коли закінчиться ворк пермити у першій прибувших тим більше буде розголосу.
-
Якщо комусь цікаво, то я сьогодні знову була в Торонто в посольстві. Другій дитині робила паспорт, першій дитині вчора по слоту зробила. На другий паспорт часу не вистачило, сказали сьогодні прийти на 8:40 то зроблять. Так в 9:20 ще не було жодної людини на паспорт. Просто пусто, ні на 9:10,9:20,9:30 … нікого. Ніхто не прийшов заздалегідь…. Люди не можуть зловити ті слоти. А там пусто…. І вони в принципі готові були прийняти раніше. Але не було людей .. Вчора також по 1 слоту робили 4-5 людям по 2 паспорти.
-
Стосовно Торонто 12 числа чоловік був з Вініпега хотів на сина подати був слот але не прийняли бо то був чоловік а не дружина треба було кюар код в нього був слот ще на 18 червня то йому сказали що приймуть 18 червня 2 дітей по одному слоту і тільки хай дружина приїжає. Тому все можливо. В консульстві Зара дуже мало людей. Знаю бо 10 квітня як подавала дитині то було дуже багато.
-
А можете будь ласка порадити такого перекладача, що точно підходить ?
-
Фізичну копію можна отримати по пошті