PR CUAET
-
Ага а еще написано что если вы не успеете заполнить то ваши проблемы) как я понимаю они разошлют всем, а кто первый доделает того и тапки(
-
По темі - Куба наразі приймає кораблі з російською ядерною зброєю. Моя особиста думка, але не найкращий час спонсорувати Кубу відвідуючи її. До того ж там криза харчів. На Карибах є інші чудові острови, які не є співучасниками терору росії. І в які українцям не потрібна віза.
-
Ні, йому 8 років
-
Кому цікаво він пише що драфт був збережений на секції E
-
Ліки так, а стоматолога ні. Якщо у вас є така карта, вони не мають права з вас брати гроші
-
Як на мене послідовна і логічна позиція, eligibility визначається раз на певний термін, в час цього терміну ніхто не бавиться змінами.
-
Сказала на лінії, що дали до 30.09 то і користуйтеся. До статусу пр чи не пр не має відношення.
-
Останній абзац в емайлі
-
Ну вверху время когда пришло письмо, а в письме указано время и дата когда они дали ему доступ)
-
Отож. Моя знайома працювала на Кубі (укр посольство), там 24.02 арештовували людей які хотіли квіти до посольства України принести… просто квіти. Так що я чесно не розумію українців які туди їдуть відпочивати. Я сама люблю зекономити, але це пряма допомога ворожій країні.
-
где вы такое видели?