PR CUAET
-
На сайті консульства , ловите слот , приходите на визначену дату ,оформлюєте паспорт і чекаєте. Ми чекали 4 місяця від подачі. Можна прискорити , замовивши кур’єрську доставку. Попередній паспорт залишиться у вас , потрібно буде заповнити заяву. Принаймі так в Едмонтоні.
-
Все що потрібно , вказано на сайті консульства. Просто на другий. Це не заборонено. У нас теж у дитини зараз два діючих
-
Потрібно. І копію паспорта і паспорт. Подивіться на сайті все,що потрібно
-
Во-первых Created June 14?! Значит draft вообще у него не было! Во-вторых: Submitted 04:45 PM Modified 05:00 PM???
-
Безпосередньо при подачі повідомте, що старий хочете заповнити, причина - дійсна віза така-то(там скажуть як написати) і все. Але оригінал(показати) та копії старого потрібно надати (1 стр +стр, де саме віза куает), копію перміта дитячого та свого також. Копію вашого закордонного (1 стр та стр, де віза також). Всі інші доки на сайті зазначені
-
На тому ж де платили 180$.
-
Це посилання на консульство Торонто! Тут вказано щодо пільгових категорій. toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/grafik-prijomu-gromadyan Мені теж тут в чаті підказали!
-
Доброго вечора. Якщо 9 місяців працював на одного роботодавця. Зараз працюю на іншого 4-ий місяць. Подалась на ЕЕ. Питання, коли рік пропрацюю на поточного роботодавця чи дасть це мені додаткові 50 балів. Чи ні?
-
Коли я заповнювала анкету. Там писали про валідний джоб офер. Я так зрозуміла, що він валідний якщо є lmia або написано рік і більше працюєте на одного і того ж роботодавця
-
1. Повідомляти не треба. 2. Довідки про несудимість зазвичай не вимагають, якщо все ок з першими (але то як і все на розгляд офіцера що розглядатиме Вашу справу).