PR CUAET
-
З мого досвіду і з того, що я читала, - ніяк не працює. Краще ловити слоти. Але перед тим, як ловити слот, е-чергу бажано скасувати.
-
Я рада за цих людей 😊 Але знаючи можливості електронних систем, я волію відключати. Не думаю, що це настільки принципове питання. Але відключивши е-чергу, я з першого разу піймала слот на нотаріальні послуги 😊
-
Я не впевнена звідки взялась інформація про необов’язковість заповнення частини форм в аплікації. В чаті є імміграційні консультанти, таке не озвучувалось. Далі - є дозапити, частина людей не відправляла одразу довідки про несудимість і військову форму, бо необовʼязково. Але далі на них іде дозапит. Насправді майндсет має бути таким що це ваша відповідальність надати всю повноту інформації про себе офіцерам, коли запитання в аплікації чітко було, а не їх - витягувати її з вас повторно. І консультанти зазвичай навпаки радять додавати ворох паперів які 90% не потрібні, бо вони несуть відповідальність і хочуть мати бездоганну репутацію, тож перестраховуються. Мені дивно чути про консультанта який радить не заповнювати Travel History на ПР, чесно. Його ж навіть на візу вимагають.
-
Справка о несудимости - это один из обязательных документов! Если по программе не требуют, то зачем их добавлять? Засорять свою аппликацию не нужными документами, которые офицеру прийдется проверять. Многие консультанты просят добавлять все подряд, чтобы уберечь свою статистику от отказов, вот и всё. Лично мое мнение 🙌
-
Автор @ruslanuseinov Ukrainian family reunification
-
10-30-2023 подача 05-10-2024 біометрія 06-03-2024 здали біометрію 06-11-2024 approval (met requirements) 06-13-2024 відповіли імейлом - відправили усі необхідні документи (medical,police,military,financial,passports,etc) Зараз хочу дізнатися, скільки часу може зайняти до наступного кроку. Я так розумію, що наступне буде Portal 1
-
‼️‼️‼️🇨🇦 Будь ласка, хто вже отримав ПР або має важливі палець по аплікації, порадуйте всіх і поділіться своєю хронологією в нашій гілці : t.me/prcuaet/117 Це допомагає іншим учасникам зрозуміти різні етапи на різних стрімах. Не забудьте вказати назву стріму і Офіси що приймають рішення! Для зручності можете також використовувати апп Countdown (можна знайти як на андроїд так і яблуко Дякуємо ❕❕🇨🇦
-
‼️‼️‼️🇨🇦 Будь ласка, хто вже отримав ПР або має важливі палець по аплікації, порадуйте всіх і поділіться своєю хронологією в нашій гілці : t.me/prcuaet/117 Це допомагає іншим учасникам зрозуміти різні етапи на різних стрімах. Не забудьте вказати назву стріму і Офіси що приймають рішення! Для зручності можете також використовувати апп Countdown (можна знайти як на андроїд так і яблуко Дякуємо ❕❕🇨🇦
-
Можливо зміни враховуються також після оплати
-
Доброго дня , в кого чи була така ситуація , може дати пораду : ) подав на гуманітарну , відповідь прийшла через місяць до заповнити декларацію дружини ,дозаповнив та знову вислав заяву , але в системі появилась знову заява на нову аплікацію , і та що відправив і того числа нова , чи просто другу удалить , чи ще одну заповнити ? Дякую
-
Форма про подорожі завжди була обов’язкова. Як для візи, так і для ПР. При заповненні анкети потрібно надати всю інформацію, щоб у офіцера не виникало жодних питань. Згодна, що подорожі згадати - не так просто, якщо людина багато подорожує або відряджень багато і немає штампів (по Європі) але це тільки в наших інтересах згадати все і навіть більше. Я над подорожами довго сиділа. Зробила документ у ворді, виписувала все по штампам в паспорті, передивлялася по фото в телефоні. Я - фотограф, тому фото роблю постійно. Пройшлась по перепискам, бо ми завжди відправляли родичам фото з поїздок. Перевіряла пошту на квитки і бронювання готелів. Так і згадалося все. Потім перевірили все детально, на другий день ще раз. Все має бути чітко, як в аптеці 😉