PR CUAET
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Ну, ще одна з вагомих причин, чому сирійці не можуть масово потрапити до Канади - бо уряд Сирії закрив виїзд із країни за кордон для усіх (включаючи жінок і дітей). Це я неодноразово чула вже тут від сирійців-біженців. А ті, хто тут, то абсолютна більшість із них вже не була в Сирії під час війни, інакше б вони просто б не мали змоги виїхати з країни (їм би не дозволили). Принаймні, це те, що кажуть тут самі сирійці
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка яким чином продовжити visitоr records дітям🙏. Заходжу в свій GCKey account і неможу знайти необхідний шлях серед варіантів, що є.
-
через web form по коду UCI. ставите відмітку - I don't know my application number. але в ідеалі - краще дочекатися AOR- тоді гарантовано документи потраплять до відповідального офісу
-
Дякую
-
можна, але на загальних підставах. більше інформації в цій гілці - t.me/prcuaet/19036
-
тільки так. з AOR ви можете навіть дзвонити і агент чітко буде відповідати по статусу вашої аплікації і вирішить ваші запитання
-
Добрый день как вы думаете. Я подалась по этой программе в конце марта . 3 года ворк пермит у меня заканчивается в апреле 25 . Теперь я понимаю что до апреля мне пр не видать. Но тогда думала что получу и на продление ворк пермита не подалась . Можно ли сейчас податься на продление ?
-
На SIN номере указана его валидность, если он заканчивается его нужно продлевать - номер останется такой-же, только валидность поменяется. Сам номер поменяется когда ПР будет на руках.
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка, чи додають бали за наявність ЛМІА у другої людини в аплікації ? Наприклад, чоловік головний заявник, дружина має ЛМІА. Чи буду додаткові бали в такому кейсі? Дякую
-
Дякую за вашу відповідь!
-
Не памʼятаю тут точно Прорахуйте бали - офіційним калькулятором CRS : ircc.canada.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp
-
Дякую, це цінна інформація для мене, не буду тоді займати зайвий слот і перевантажувати сайт у вересні
-
@OstapBosak Остап, підкажіть, будь ласка, якщо подаватися по цій програмі, підтвердити проживання в Канаді. І потім головний аплікант разом з родиною відмовляється від ренти та виїжджає до Європи на якийсь час. Яким чином потрібно про це повідомити, десь прикріпляти пояснювальний лист зі своєю новою локацією? А також як потім підтвердити лендінг, якщо приїхати в Канаду, отримавши запит, але на іншу адресу, ніж була вказана на момент подачі аплікації. Дуже дякую