PR CUAET
-
Так, є шанс! У нас від сабміту справи до отримання ПР карток зайняло не повні 7 місяців.
-
Ну по факту допускається завірення укр нотаріусом. По укр правилам нотаріат через інтернет звʼязок недопустимий. Тому за наявності людини в Кєбєку і отриманню в цей же час послуги нотаріуса можуть бути питання. Єдиний законний спосіб отримати нотаріальну послугу укр нотаріуса знаходячись тут це консулат. Стосовно того як воно по факту - дуже багато факторів включно з людським. Тому треба практику знати.
-
Дуже дякую за відповідь
-
Вже був прецедент з соц.мережами де інформація відрізнялась від того, що зазначили у заявці і суддя виніс рішення що це місрепрезентейшн.
-
Не памʼятаю точно, здається там людина вказала не ту професію і типу не билося з інформацією у заявці.
-
Це коли офіцер вважає, що в заявці ви вказали не вірну інформацію про себе або щось не дописали. Можуть просто відмовити або відмовити і бан на 5 років на вʼїзд до Канади. Ну, наприклад, у вас 2 сторінки в фейсбуці: одна - ви робите переклади документів, інша - ви викладач англійської. А в заявці ви вказали, що ви просто викладач. Або ви типу одружені, а в фейсбуці ви вказали що не одружені…і тд
-
Можна і мені ,будь-ласка 🙏
-
Не знаю. Добре гуглять:) спробуйте себе погуглити на різних мовах вписувати імʼя та призвище. Я максимально по виправляла все що змогла. Прям брала анкету яку заповнювала і згідно тієї інформації виправляла. На всяк випадок, ми ж не знаємо з яким настроєм офіцер буде перевіряти анкету :)) і які в них внутрішні інструкції