PR CUAET
-
Щось ви протиречите самі собі. То кажете що вне політиці і нею взагалі ніяк не цікавитесь, то тут же обурюєтесь політиці України. Чи коли вбивають сотні людей це "не цікаво", а коли треба скачати додаток то "я всім тілом і душею в політиці"?
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, если я прилечу и сделаю сыну паспорт в Торонто (есть слот, мы находимся в Калгари), можно ли при получении паспорта сделать доставку в консульство Эдмонтона и там получить, а не снова лететь и забирать паспорт? Спасибо всем и хорошего дня.
-
Це може бути дорожче і довше чим подати ще раз, трохи доповнять кейс, і може попадуть на іншого офіцера
-
Ну, чесно, кажучи, в мене ситуація повністю підпадає під загальні умови: подавала на доньку 18 років (але ж до 21 року включно вона рахується як мій депендент, тож вказувала, що вона є депендентом того, хто має ворк перміт). У списку необхідних документів був вказаний і мій ворк перміт (я його додала теж). Оплачувала $255. Коли підтвердять їй новий ворк перміт, то вже буде видно - чи подовжили на загальних умовах (до кінця дії мого перміту), чи на умовах для українців (3 роки з моменту погодження ворк перміту).
-
Мені нічого, я був з привиду щодо паспорта дитини. Але, там був чоловік, який хотів новий закордонний паспорт і йому відмовили, тому що не оновив данні в резерв+, а також порадили їхати в Україну
-
Оформити, але в мене нічого не вийшло, новий тільки через запис, продовжити тільки якщо залишилося менше 2х місяців
-
Торонто
-
В якому консульстві Ви були? Едмонтон?
-
Зрозумів, перепрошую, так оформити, без запису, так не дали через те що немає резерв+
-
Що? Мабуть я не зрозумів питання, ви питали стосовно мене чи чоловіка якому не дали оформити ?