PR CUAET
-
Всім доброго дня. Скажіть будь ласка, у мене куплені білети на Едмонтон 19 червня. О 12:05 я буду вже на місці але до самого консульства потрібно їхати ще приблизно 40-45 минут. Мені потрібно забрати вже готові три дитячих закордонні нових паспорти. Але вище скидаю графік роботи і бачу що вони видають документи в середу до 12:00 години. Явно що я не встигаю 😔 по їхньому графіку. Чи зможуть вони мені видати документи, якщо я все одно вже буду на місці. Коли купувала білети чесно кажучи трішки забула про їхній графік
-
Меня больше беспокоит вопрос что в декларации новой у меня шеф поставил 4 человека подающих в ircc по количеству укров работающих. А по факту у нас только двое подались я и девушка раньше. Вот дцмаю надо переотправлять им на почту обновленный документ или забить
-
Скажіть будь-ласка перміт дозволяє чи потрібен стаді?
-
Ні, вже все було. Тільки де декларації різні, треба було знову галочку поставити
-
Перед переходом: можете будь ласка поділитися повною хронологією в нашій тематичній гілці : t.me/prcuaet/117 Дякуємо
-
Первый абзац друзья пишут как они познакомились с вами, откуда они вас знают. Второй абзац, пишут как вы проводите вместе время, какие-то совместные активности, какого они мнения о вас, дают свою хар-ку о вас. Последний абзац, почему по их мнению вы должны остаться в Канаде, какие бенефиты получит Канада, если вы станете PR.