PR CUAET
-
правда завжди є. важливе також терпіння - це є козиром по цій програмі
-
І я. Але психувала дуже. І під час тесту теж. Окрім розчарування, коли вийшла, відчувала, ніби схудла кг на 2
-
Але правда вона десь посередині ))))) Бувало додзвонився а потім бум 💥 і лист прийшов відразу!
-
Мене зараз работодатель змушує шукати всі підтвердження про те що це мені необхідно Employer Declaration and Authorization Form Робити посилання вказувати абзац і скріншот що і де написано по всім документом , плюс що в інших програмах це також вказується, що це легально і я її не буду використовувати для себе, чек ліст я їм відправи вони кажуть що це не достатньо, короче танці з бубном. Може підкажете як ви це зробили?
-
А треба букати слот для отримання, чи просто жива черга?
-
я також не підтримую ту думку що люди закидають різною непотрібною документацією офіцерів, намагаються витягнути інформацію яка зараз не є доступною- ці всі випади якраз і затягують процес розгляду. тому прошу наших аплікантів не робити цього
-
Гарно сказано. Дякую 🙏
-
Терпіння це добре сказано)))) Я чекаю на АОР з 7го листопада. Дзвонив їм тільки 2 рази. Узяти тимчасовий номер аплікації. Може подзвоню ще. Поки що міркую над цим
-
Ні, Александра писала що такого статусу не було у чоловіка. Я так розумію вони спитали і працівники консульства знайшли той паспорт. Сподіваюся що в Едмонтоні буде так само.
-
Це логічно. Якщо тобі в Канаді гарно і ти без неї вже не можеш, то чому ти в Україні зараз на момент розгляду.