PR CUAET
-
@OstapBosak підкажіть будь ласка, як вказувати у формі 5406 імена моїх батьків чи українською мовою? бо я маю свідоцтво про народження ще УССР і воно російською і перекладач робить переклад з російської на англійську. Тобто в перекладі батько Николай, а в реалії Микола і паспорт український з ім'ям Микола. Як потрібно у формі вказати ім'я батька? Заздалегідь дякую
-
Я фігєю з тих власників. Враження що вони ядерну боєголовку вам надають, а не папери які нафіг нікому тут не здались
-
аналогічно і у нас - питався український номер телефону - ми ще здивувалися бо подавали його тільки по CUAET👍
-
Я телефонувала в пʼятницю по маминому кейсу перевірити чи не пропустили ми емейл та чи підвʼязали останні документи до кейсу. Із розмови я зрозуміла що оператори бачать збірну інформацію, включаючи давні подачі на візу. Бо вона у мене питалася про інтернаціональний номер телефону, а такий там є тількі в подачі на візу у 2016 році. Результат - мені підтвердили що останнє оновлення було по біометрії, тобто ми нічого не пропустили. 31 жовтня подача 1 грудня АОР та запит на біометрію 19 грудня біометрія
-
Так Там зверху є номер ліцензії
-
Скажите пожалуйста, подходит ли такой документ в качестве Business licence, был ли у кого то опыт в этом ? Мне в компании дали его когда я попросил Business licence
-
Все це зробив, тепер їм треба вказати що мій ворк перміт підходить для подачі і вони не повинні робити мені LMIA WP , бо менеджер каже для цього треба відпрацювати років 5😂😂🙃🥲 Десь в чаті бачив розпис по цьму питанню. Буду шукати
-
А ви обновляли данні в Резерв+ перед цим?