Girl Power & Софія🧘🏼♀️
-
null
-
Серйозно? 😲
-
Блін, drugs легально носити, а балончик ні😱
-
www.oykhmancriminaldefence.com/faq/self-defence-laws-canada/
-
Кримінальна відповідальність, навіть не адміністративна
-
Боже це якийсь joke. Я якось не очікувала. Дуже дякую за інформацію. Буду зараз більше досліджувати це питання
-
Коротше кажучи, вони хочуть, щоб ми вручну відбивалися
-
Я просто думаю, що навіть спрей не дуже допоможе, поки ти його дістанеш. Хіба шо нести в руці. І як відбитись якщо на тебе нападають. Бо як я зрозуміла, нападають навіть у безпечних районах. І цей новий закон що дозволяє носити важкі наркотики, якось не дуже запобігає всьому цьому. Тепер треба набагато ретельніше обирати квартиру і район для життя.
-
З мене якось сміялись, що типу мені важливо щоб будинок був з камерами і консьєржем. А тепер я ще раз у цьому впевнилась.
-
Навіть якщо вдерлися у ваш власний будинок чи квартиру, то треба тікати звідти. Не можна бити чи з ножем нападати. Бо будуть тоді вас судити за побиття чи вбивство.
-
Треба тікати і віддавати все що просять
-
Жах просто…(
-
Так я це прочитала😱 О до речі, можливо є якісь публічні лекції для жінок, на цю тему. Типу що робити в такій сутації, до кого звертатись?
-
Привіт! Живу в Ванкувері рік, у Yaletown, у townhouse на досить жвавій вулиці. За цей час було всяке- забували закрити двері на ключ на ніч, забували ключі у замку і йшли гуляти на кілька годин - ніколи нічого не траплялося. Практично жодного випадку агресії не можу пригадати ні з боку звичайних людей, ні з боку бомжів. Тому, як на мене, тут достатньо безпечно.
-
Я якраз хотіла запитати про downtown
-
Причому, агресії навіть з боку собак не було жодного разу) дивина трохи)
-
Мне не так повезло с собаками к сожалению. Несколько раз ходила в походы и люди почти всегда снимают поводки со своих собак, и вот несколько раз случалось, что они бросались к нам с явной агрессией! а люди просто доходили и забирали их, не всегда извинялись даже! но всего три таких епизода было за год) и тут на кого напорешся. но хозяева безответсвенные встречаются
-
За собак прям згідна! Моя собака яка раніше працювала в буші і тренерована на захист від звірів, завжди на повідку! Але коли на нас летить інша собака то вона завжди захищає мене! А це на хвилинку 45 кг! І от мене виводить з себе що я турбуюсь про безпеку собаки господарі якої не турбуються! Мій обов’язок - моя собака! Вона на повідку і за це я відповідальна! А от як донести людям що відпускають в місцях де це не дозволене?! Болюча тема! Я в парку неподалеку як ревізор уже! Люди мене бачать і беруть собак на повідок! Але до цього мені було кожному сказати що парк тільки на повідках!
-
молодчинка! и в добавок ко всему, это же даже и для самой собаки быть на поводке на трейлах - безопасность. сколько уже постов в фб читала про убежавших в горах собаках, что-то их напугало, а они и рванули! а люди потом сутками их ищут(
-
есть трейлы, на которых можно отпускать и те, на которых нельзя. а в парках часто есть оффлиш зоны, которые ограждены и там можно отпустить собаку! моя мелкая, на человека может кинуться разве что облизать, но я все равно придерживаюсь правил, потому что это про безопасность моей собаки в первую очередь.