Girl Power & Софія🧘🏼♀️
-
null
-
Ми тут давно, тільки один раз була агресія в наш бік була з дитиную і вагітна🥵 була жіночка явно ментальними проблемами, скакала навкруги нас і кричала «подивись мені в очі», тікала в лице якимось черепом🤦♀️ я підішла до робітника вже вся в сльозах, він її відігнав і наказав не підходити до нас, посадив на автобус домовився з водієм щоб приглянув за нами. Від душі була вдячна що допоміг!
-
West End прямо ок
-
Перший мій вечір у Ванкувері, даунтаун. Приїхала я о 10 вечора і вирішила вибігти в 7/11 купити щось на сніданок. Виходжу з магазину і дивлюсь поліція бігає. Думаю собі напевно хтось в недозволеному місці припаркувався і йду собі спокійно далі, я ж прочитала що тут безпечно. Тут чую розмову двох молодиків переді мною, вони із таким захопленням в голосі кажуть що то напевно пограбування. В цей момент я помічаю що там не так і мало поліції і дорога перекрита поліцейськими машинами з двох сторін. Наступного дня мені чоловік скинув новини що то було вбивство в стрип клубі 😅 Ось таке знайомство із Ванкувером. Але загалом безпечно, пізно ввечері стараюсь не гуляти, бомжики мене не лякають, бачила одного з 4ма песиками, дуже мило 🥰
-
Додам тебе в нашу групу)
-
Iryna не можу тебе додати через твої налаштування приватності
-
Дівчата, на завтра часом ніхто не збирається?
-
И я за!
-
Привіт усім, Трішки тут зміню тема але цікаво чи хтось хотів би поїхати в Вістлер / Cypress покататись на лижах / сноуборді ?
-
Можете подзвонити на їх лінію і змінити адреса або попросити щоб надіслали на якесь відділення
-
Так, я надсилала з Польщі пакунок, поки його ждала змінила адресу то я дзвонила на лінію і просила щоб вони перекерували на інше відділення. Але в мене був трекінг номер, коли я просила, пакунок був ще в океані 😅 тому я так заздалегідь але все вийшло :)