Girl Power & Софія🧘🏼♀️
-
Якщо в неділю буде зустріч, то дайте знати. В Кактус треба обв‘язково бронювати заздалегіть
-
Скажіть чи на пляжну зустріч плануємо можливо щось приносити - наприклад на чомусь сидіти / щось похрумати / попити ?
-
Так, давайте кожен візьме те, що має Наприклад покривало, щоб присісти, або міні-подушечку хоча б для себе. Тоді будемо вже ділитись один з одним, щоб вистачило усім. Також можна взяти якісь снеки, не хочу поки складатись і купувати щось для всіх, щоб не ділити кошти поки ніякі, тому мінімальне я візьму на себе, і якщо в когось є бажання- можете взяти з собою якусь їжу/крекери і тд.
-
ой йой дівчатка а може є тут хтось з таким же дурним(йобнутим) графіком як і в мене??? я просто працюю на вихідні завжди і ну може якась така сама дурна як я теж тому може хтось з вас буде вільним впродовж тижня???
-
Я буду вільна так як приїхала відносно нещодавно та ще не працюю 😂
-
ой можете до мене на роботу приходити на каву)) якщо хтось буде в форт ленглі запрошую кава реально дуже смачна!
-
Я зараз шукаю нову роботу тому теж вільна в будні дні)
-
ой а можно у вас всіх запитатися яку роботу ви шукаєте і взагалі шо плануєте робити