Girl Power & Софія🧘🏼♀️
-
null
-
Я взагалі відразу про це подумала, коли вперше прийшла в це місто 🥰
-
Ванкувер називають канадським голівудом)
-
Так, я б теж хотіла фотосесію собі або з хлопцем якщо в нього час буде)
-
та я вже знаю)) мені дівчатка вже розповіли але це й логічно бо тут НАБАГАТО дешевше й простіше це робити
-
instagram.com/nelli.sugar?igshid=YmMyMTA2M2Y= Дівчатка підписуйтесь на мене в інста, пишіть в дірект, будемо робити якийсь взаємопіар) я взагалі мрію щоб тут розвивався світ українського бізнесу! Бо наші дівчата найкращі у всіх сферах! І б’юті, і фотографи і тренери🥰
-
Ух ти, круто!) я теж захоплююсь відеографією, зараз потрохи роблю собі портфоліо 😌 можу дуже поренкомендувати групу на фб Vancouver Photographers and Models, якщо ти ще не там - там і послуги свої пропонують, і моделей для TFP можна легко знайти, якщо тобі це цікаво
-
Ух ти супер! Дякую за рекомендацію)
-
Можемо допомагати один одному з розробкою портфоліо)
-
Клас!
-
Звучить супер, я б з задоволенням!)
-
А де можна до Вас записатись?
-
Напишіть мені в приватні)
-
Я теж досить нещодавно приїхала до Ванкувера і теж займаюсь тут фотографією!) відкрита до знайомства та спілкування💛
-
Дівчата, як класно, що стільки фотографів у нас) Я теж фотограф, приїхали відносно нещодавно. Буду рада поспілкуватися з однодумцями😊 Моя сторінка: www.instagram.com/elena_zaprii/
-
Завтра буде дві зустрічі, о 12 в парку біля пляжу і о 5 вечора і кафе)
-
Як класно що тут багато творчих людей) дуже рада зі всіма познайомитися взагалі зі всіма, теж скину свою сторінку instagram.com/i.alyskevych?igshid=ZDdkNTZiNTM=