UA to Canada CUAET
-
Так , я працюю в сфері краси і одна клієнтка полька підрахувала мої гроші і говорить « ти ще й не погано заробляєш , гарно тут у нас так ? » говорю а ти теж можеш пройти курси і тд і якісно робити теж будеш гарно заробляти . На тому закінчилася наш діалог.
-
Ну так то США в плане зп лучше чем Канада или Польша Вопрос в том кто и что преследует ? Гражданство то Канада Бабки то очевидно США
-
Ну типа налоги в США ниже и зп выше, банально пообщавшись с канадцами разных классов Не говорю что в Канаде плохо, но если бабки то это США
-
Я при можливості кажу прямо що думаю але ввічливо і доходчиво , тому що більшість бояться щось сказати . І через це мені ні разу не нагадали звідки я приїхала. Я живу по їх правилах, законах і тд але і їм не дозволю в мою сторону щось говорити. Відношення оточуючих лежить від нас самих.
-
То є Канада)))
-
Скажите это тем украинцам,которые ничего не делая, просто банально говоря по телефону поляки слыша украинскую речь подходят и возмущаются что «kurwa banderowcy» Просто нужно уже принять как факт - Поляки не любят приезжих, за 1.5 года войны особенно плохо начали относится к нам они. И это уже не касается как вы говорите «зависит от нас самих», можно спокойно сидеть на лавочке, и к вам подойдут поляки и может дойти вплоть до драки только из за того что ты украинец. На своей шкуре проверено
-
Різні ситуації , був випадок як просто п‘яний поляк згадував мені Бандеру )) але це добре що вони добре пам‘ятають історію і нехай не забувають. Ситуація мінялась з часом , коли тільки був початок війни були такі поляки які просто говорили будемо вальчити разом якщо прийдеться . Але зараз вони мабуть іншої думки. Поляки нам не брати , хто цю дурість придумав не знаю . Вони наші сусіди не більше . Одні «брати» вже себе проявили.
-
Про яких братів може йти мова , як сьогодні в фейсбуці бачила як наші люди своїх же біженців гнобили за те що ті живуть в німців і отримують виплати. Це якийсь жах, треба працювати над собою . І це добре що більш цивілізовані країни дали нам змогу приїхати подивитися як вони живуть і можливо взяти приклад
-
К сожалению это так. И это не только в Польше. Живу в Австрии по временной защите и работаю в айти сфере. Так мне хозяйка квартиры, которую я арендую, в завуалированной форме высказала претензию по сфере моей профессиональной деятельности. Общий ход ее мыслей - что нас приняли для того чтоб мы работали на не квалифицированной работе, на которой не хотят работать местные. А если бежанцы лезут выше и занимают рабочие места для местных - то это не порядок. И это при том что я конские налоги плачу. Как то так)
-
Мені здається, це не про "прієзжих", а історична пам'ять поляків) Коли бачать, що є гроші кажуть тобі "пані", а коли людина йде на якісь низькваліфіковні роботи - очикуй токсичного відношення. Більшість людей усюди однакова - рахує чужі гроші і заздрить))
-
Всем привет. Подскажите, сколько в среднем ждать одобрения/ приглашения , в общем ответа от Канады по заявке на CUAET? Документы загрузили, отпечатки сдали . Прошло уже 3 месяца и пока тишина.
-
Всё понятно ☺. Спасибо!