UA to Canada CUAET
-
Привіт всім Чи має хтось контакт у Варшаву у візовий? І підкажіть будь ласка, якщо 24 серпня прийшло запрошення на оригінал паспорту для відправки на вклейку, чи зараз можна ще відправити чи це вже пізно? Чи можна відправляти і чекати?
-
Дуже дякую, дійсно дуже допомогли, вибачте за повторювальні питання, дякую за ваші відповіді ❤️❤️
-
канада одобрила визу на основании того, что у человека есть id, которая подтверждает украинское гражданство. для того, чтобы вклеить визу, канаде нужен загран паспорт. когда нет заграна, то канада выдает в редких случаях документ, который заменяет загран и который позволяет путешествовать между странами и влететь в канаду ( на нем же виза)
-
Для себе хочу розібратися, в анкеті на візу питали з яким документом ви будете летіти, людина вказала ID тобто Канада вже одобрила що людина приїде саме з цим документом в країну, чи ви маєте на увазі що для інших країн по дорозі слідування ID це ні про що ??
-
Тобто все окей , якщо ще й загран зроблю? Нічого не перероблять, не переклеювать і все дійсне?
-
если у вас именно то, что вы написали, то с ним можно влететь в канаду пока он действителен. на него можно билеты купить. рекомендую сделать загран в украине, тк в канаде очередь в посольство на подачу на паспорт на 6-8 мес вперед, а ожидание изготовления 4 мес
-
Написано Single journey travel document/ document de voyage d'aller simple. Отже це те про що ви мені кажете і я можу конкретно на цей документ купити квитки чи на ID паспорт?
-
Дали окремим листом. Теж цей момент не дає спокою. Бо якщо отримую загран чи потрібно буде щось перероблювати?
-
Так, Проте думала може у зв'язку з війною є якісь виключення
-
Скажіть будь ласка, який шанс зараз отримати звичайну туристичну візу до Канади? Хочемо зробити батькам, аби полетіли з нами і допомогли перший час з маленькими дітьми , поки ми знайдемо роботу...
-
Доброго дня. Хтось знає чи можливо полетіти літаком без загранпаспорту? Бо візу робила по українській ID паспорту, заграна ніколи не мала
-
такое уже неделю как в потдержку написать ?? мне нужны коды моих апликаций для кризисной