UA to Canada CUAET
-
А скажіть будь ласка, скільки часу займає відкрити рахунок та отримати картку в банку? Та який банк порекомендувати можете?
-
Дякую
-
А скільки витратили?
-
Підкажіть...В дітей в середині 2025 року закінчуються візи ( паспорт до цієї дати). Одному 17 років, іншому - 11 років. Дітям вже виготовили нові паспорти. У мене і дружини візи до середини 2027 року. Дітям нададуть Permit на основі нових паспортів на 3 роки ?
-
да. только там нужно находится/проживать при подаче анкеты. также учтите, что временный статус в стране может быть расценен офицером, как отсутствие прочных связей со страной подачи, и это приведет к отказу. уже было несколько недавних отказов в визе по этой причине
-
Але не дадуть, якщо прилітаєте в Торонто Пірсон перший термінал. Там працює українка, яка на всіх кричить, і не дає права щось спитати. Я хотів спитати, чи можуть дати на новий паспорт, вона сказала, щоб я сидів мовчки і чекав на ворк перміт. І потім я ще від багато кого чув історії про ту жінку. Тому, раджу Вам, якщо будете в Торонто першому терміналі, ігнорувати її, а зразу питати офіцерів
-
А маєте посилання, де можна кинути рапорт? Буду дуже вдячний, може це допоможе іншим людям не потрапити на неї
-
І доказів нема, бо як тільки якась людина дістала телефон, навіть не знімати, вона почала кричати, щоб її не знімати, бо бачите, вона не волонтер, вона перекладач, і до чого то було не зрозуміло. Ну і після довгого перельоту, мало хто мав сил, щоб їй щось сказати
-
Ще б її імʼя знати