UA to Canada CUAET
-
Дуже дякую
-
Підкажіть будь ласка! Ми відправили заявку на PR для Українців в кого є родичі канадці. Відправили заявку 24 лютого 2024 . Одразу після відправки заявки прийшов лист підтвердження що заявку відправлено , до жовтня не було ніяких змін, в жовтні прийшов лист на електронну пошту, що програма завершена і наша заявку буде розглянуто в порядку черги. І до сих пір без змін. Статус в особистому кабінеті " Подано " . Що нам робити? може в когось була подібна ситуація, може потрібно телефонувати, якщо знаете номер телефону напишіть будь ласка.
-
Дякую!
-
Якщо отримаємо AOR , ми можемо очікувати в другій країні рішення і чи це не по впливає на рішення ?
-
когда каждый для себя делает свою анкету, то ничего такого не требуется. но почему-то люди делают групповые анкеты и тогда начинают появляться дополнительные формы, как св о браке, форма 5713 представителя и тд., т.е. лишние телодвижения на ровном месте
-
Доброй ночи, такой вопрос: может ли жена получить WP? Я по Cuaet в Канаде и подался на программу PR для Украинцев у кого есть родственники в Канаде, у жены тур виза, прилетит в Канаду в марте 2025г. Нашёл на сайте canada.ca, что если я подался на PR она может получить WP? Или я не правильно что то понял? Через 1 минуты скину фото с сайта
-
по программе для украинцев с родственниками в Канаде WP на время рассмотрения не положен
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/open-work-permit-spouses-dependent-children/eligibility.html