UA to Canada CUAET
-
ок, никаких проблем. RO
-
Доброго всього всім!
Чи не буде проблемою, якщо знайомі відправляють мій паспорт почтою з Польщі, і отримувача зворотнього вказують не мене.
-
Якщо нема вакцини, то в аеропорті будуть вимагати тест. Після заповнення ArriveCan само собою.
-
Подскажите пожалуйста куда нужно вклеивать номер IRCC который выдали мне после сдачи биометрии?
-
Записую подругу біометрію , замість того мене перекидає ніби я хочу податись на візу. В когось таке було?
Що за номер IRCC, мені після біометрії нічого не видали, просто на сайті появилася дата 🙈
-
Добрий день!!! Підкажіть будь ласка, мати з дітьми (14,16 років) подає на візу до Канади. З чоловіком розлучена. Чи потрібен дозвіл на виїзд, якщо батько дітей знаходиться на окупованій території і з ним важко зв'язатись; також в нього немає закордонного паспорта; якщо все ж потрібно, то дозвіл і його паспорт громадянина України потрібно перекладати?
-
Номер на самоклеющейся бумажке, может его нужно на паспорт наклеить?
-
попробуйте объяснить, что возможности предоставить разрешение нет и объясните причину. приложите такое письмо при подаче на визу (естественно на английском) возможно они пойдут вам навстречу.
-
Нам приклеїли їх в візовому центрі. Зворотня сторона травєл паспорту.
-
Добрый день, подскажите пожалуйста у кого было так,(паспорт отправила на вклейка недели 2 назад) 6 июня пришло письмо о финальном решении, потом на следующий день пришло письмо ещё раз о подтверждении биометрии и статус опять поменялся на в процессе.....у мужа (я гр. Украины,он гр. Турции) было так же само,6 июня письмо о финальном решении,7 письмо о подтверждении биометрии и статус поменялся как и у меня, и 8 июня опять подтверждение о финальном решении и пришло письмо,что его паспорт уже выслали обратно. Мне стоит писать в кризисную форму или просто ждать?у кого так было?