UA to Canada CUAET
-
Чтобы снять блок в воркпермите на ряд профессий, которые подразумевают контакт с людьми и ваше здоровье.
А вообще это обязательное условие всегда было для рабочих программ, раньше нужно было ее сдавать в аккредитованных центрах еще до вылета. Сейчас поблажка - можно сдать после прилета в течении 90 дней.
-
вы можете написать на кризисную форму добавив то, что вы забыли, при создании заявки вас просят не плодить сущности.
проблем не будет, но вашу заявку будут рассматривать дольше, так как потратят время на полный процесс каждой, а потом лишние удалят как дубликаты.
-
Доброго дня. Мама з візою ( по програмі ), запит на паспорт дитини досі чекаємо.
Ситуація складається так, що треба зареєструвати зараз тимчасове місце проживання в країні Європи. Чи будуть потім проблеми з переїздом до Канади по програмі ?
-
не будет
-
Добрий день,можливо хтось знає,де у Відні здавати біометрію ?
-
Шановна українська спільнота. Я засновник українського стартапу веб-платформи https//:teamwise.space для професіоналів у сфері будівництва.
Наразі ми стартуємо саме з ринку Канади.
Наша цільова аудиторія це архітектори, дизайнери інтер‘єрів та підрядники.
Запрошуємо експертів у сфері будівництва створювати свої профілі! Платформа має за мету, полегшити пошук експертів та співпрацю між замовником та виконавцем. Що корисного для професіоналів? По-перше, це ком’юніті експертів: - ви створюєте свій профіль з інформацією про себе, свій проф.досвід, розміщуєте проєкти, можете завантажувати відео, подкасти, статті, мудборди. - профіль може бути як для однієї людини, так і для компанії, в яку кожна окрема людина додається як співпрацівник. - система рейтингу По-друге, це робочий простір (частина інструментів ще в розробці) в якому є функціональні інструменти, які допоможуть вам презентувати свій проєкт у 2D або 3D, та отримувати фідбек від клієнта у зручний спосіб і все це відбувається онлайн. Тобто не потрібно прив‘язуватись до часу, щоб отримати коментарі по проєкту. Ми вже розпочали просування платформи, в активну фазу плануємо переходити коли кількість профілів професіоналів досягне відмітки 50. Також зараз при реєстрації ви отримуєте 100 «токенів» які можете використати або для донатів (підтримки професіоналів за цікаву статтю або інше корисне розміщене медіа) або для просування вашого профілю чи проєкту на головній сторінці сайту. Вже у розробці можливість виведення цих «токенів» на ваші рахунки. Якщо у вас будуть якісь питання або пропозиції стосовно функціоналу який би вам був необхідним у співпраці через платформу, будь ласка, звертайтеся в особисті повідомлення.
Посилання на веб-платформу: teamwise.space
Хочу також зауважити, що краще користуватись через ноути або компи. Адаптивна версія сайту під мобільні пристрої буде готова до кінця цього місяця.
Заздалегідь дякую за зацікавленність.
Слава Україні!
(Дякую адміністраторам групи за дозвіл розмістити тут інформацію).
-
work permit в аэропорту выдадут и без letter of introduction. если не получите его до вылета, ничего страшного.
-
Добрий день, у мене так. Поки не знаю, що робити